Skip to main content
search

Meld je aan voor een digitale informatiebijeenkomst!

Denk je dat je gebruik wilt en kunt maken van onze klinische boost behandeling Be-LeeF!, maar heb je behoefte aan meer informatie en/of heb je vragen? Bijvoorbeeld over hoe je je eigen financiering zou kunnen organiseren? Vul dan onderstaande formulier in om je geheel vrijblijvend aan te melden voor een van onze (digitale) informatiebijeenkomsten. 

Wij vinden het belangrijk om je vanuit een persoonlijke benadering verder te informeren en eventuele vragen te beantwoorden. Daarom zal een teamlid van het Human Concern Be-LeeF! programma én een ex-cliënt alle informatie met je doornemen en daarnaast natuurlijk je vragen beantwoorden. De volgende onderwerpen passeren op deze avond de revue:

Inhoud 

  • Hoe ziet het programma er inhoudelijk uit? 
  • Hoe ziet een dag in Be-LeeF! eruit?
  • Waar verblijf ik?
  • Introductie van de helende cultuur in het programma
  • De ervaring met Be-LeeF! door een ex-cliënt verteld 

Financiën

  • Hoe ziet de (opbouw van de) financiering van het programma eruit? 
  • Wat kan je zelf eventueel ‘organiseren’ om het programma te kunnen financieren?
Intake

  • Hoe meld ik mij aan? 
  • Welke vervolgstappen volgen na aanmelding en wanneer weet ik of ik deel kan nemen aan het programma?

Ruimte voor vragen

  • Alle vragen die jullie nog te stellen hebben

Informatiebrochure en persoonlijk contact

Vervolgens hebben wij ook nog een uitgebreide informatiebrochure voor je waarin je alles nog eens rustig kan nalezen. Deze zul je automatisch ontvangen na het informatiemoment. Daarnaast kunnen we indien gewenst ook altijd een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek met je inplannen waar je een van de teamleden een-op-een je resterende vragen kunt stellen. Hoe je je uiteindelijk kunt aanmelden zal uiteraard ook met je worden doorgenomen tijdens de informatiebijeenkomst. 

We ontmoeten jou of je betrokkenen hopelijk snel!

Inschrijfformulier informatiebijeenkomst
Human Concern Be-LeeF!

Dank voor je nadere belangstelling voor ons klinische boost programma Human Concern Be-LeeF! We verzoeken je door middel van het invullen van de onderstaande gegevens (velden met * verplicht) in te schrijven voor de online informatiebijeenkomst van jouw keuze.

Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail verdere instructies voor het deelnemen aan de online informatiebijeenkomst! Pas na het bijwonen van de informatiebijeenkomst kan je je inschrijven voor het Human Concern Be-LeeF! programma.

Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail verdere instructies voor het deelnemen aan de online informatiebijeenkomst! Pas na het bijwonen van de informatiebijeenkomst kan je je inschrijven voor het Human Concern Be-LeeF! programma.

Close Menu