Beste cliënt,

Ben je cliënt bij Human Concern en wil je een behandelafspraak maken, wijzigen of annuleren? Vanaf 12 juli moet je hiervoor weer telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze office. De contactgegevens van de office van jouw behandellocatie vind je hier.

 

De regeling voor het inplannen of wijzigen van een intakegesprek of kennismakingsgesprek blijft ongewijzigd. Voor het inplannen, wijzigen of annuleren van een intakegesprek, kun je contact opnemen met onze afdeling Aanmelding & Intake door te mailen naar aanmeldingen@humanconcern.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 020 – 21 41 051, keuzemenu optie 1. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur.

Zit je in de aanmeldperiode en wil je een telefonische screening inplannen na het invullen van de vragenlijsten, of wil je een kennismaking inplannen of een wijziging doorvoeren voor een kennismakingsgesprek na de intake? Neem dan contact op met ons planbureau via: planning@humanconcern.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 020 – 21 41 051, keuzemenu optie 2. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur.