Ben je in behandeling bij Human Concern of wil je je aanmelden voor een behandeling in 2020 en wil je weten welke zorgverzekeraar jouw behandelkosten volledig vergoedt?

De vergoeding van je behandelkosten is ieder jaar afhankelijk van de zorgverzekeraar en de polis die je kiest. Human Concern streeft er elk jaar naar om haar cliënten begin december te kunnen informeren over welke zorgverzekeraars een behandeling bij Human Concern vergoeden.

De afgelopen weken is er veel berichtgeving in de media verschenen over verzekeraars die nog druk in onderhandeling zijn met zorgverleners over de contracten van 2020. Ook Human Concern heeft hier als zorgverlener mee te maken. Dit betekent dat wij huidige- en toekomstige cliënten nog niet kunnen informeren over welke zorgverzekeraars een behandeling bij Human Concern volledig vergoeden.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een passende zorgverzekering.

 

Wat kan je doen om zeker te weten dat je behandeling bij Human Concern wordt vergoed?

Je kunt ervoor kiezen om je huidige zorgverzekering alvast op te zeggen. Dit is mogelijk tot en met 31 december 2019. Zodra bekend is welke zorgverzekering passend is voor jou kun je de keuze maken voor een nieuwe zorgverzekering, ofwel de keuze maken om toch bij je huidige zorgverzekeraar te blijven indien blijkt dat je huidige zorgverzekeraar de behandelkosten volledig vergoedt. Dit is mogelijk tot en met 31 januari 2020. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten om zeker te weten dat je tijdig en juist wordt geïnformeerd.

Leave a Reply