Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen die 28-09 zijn aangekondigd binnen Nederland gelden er binnen Human Concern nieuwe maatregelen met ingang van 29-09 om 18.00 uur. Om jouw veiligheid en de veiligheid van anderen te waarborgen vragen wij je om de volgende maatregelen na te leven wanneer je als cliënt een afspraak hebt bij Human Concern:

  • Afspraken tussen cliënten en behandelaren vinden zoveel mogelijk plaats door middel van videobellen. In enkele gevallen wordt er besloten om (sommige) afspraken op locatie te laten plaatsvinden. Neem als cliënt direct contact op met je Therapeut om samen af te stemmen of je afspraak vanuit huis plaatsvindt, ofwel dat je afspraak op locatie wordt gepland;
  • Over bestaande afspraken kun je direct contact opnemen met je Therapeut, nieuwe afspraken kun je maken via ons planbureau;
  • TIP-dagen vinden de komende weken via videobellen plaats;
  • Intakes vinden op locatie plaats omdat wij het noodzakelijk achten om deze gesprekken face-to-face te laten plaatsvinden.

Let op! Heb je last van (lichte) coronaklachten? Dan is het niet toegestaan om onze locaties te bezoeken. Laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is. Ben je op vakantie geweest naar een land waar een negatief reisadvies voor geldt? Dan is de regel dat je na thuiskomst twee weken niet naar de locaties van Human Concern mag komen.