Nieuws

Carmen Netten over 10 jaar Human Concern in Antenne

By 15 maart 2013 No Comments

Carmen Netten (2)19 maart 2013 – Dit jaar bestaat Human Concern – Centrum voor eetstoornissen tien jaar. Dankzij oprichter/directeur Carmen Netten zijn de ervaringsprofessionals® niet meer weg te denken uit de behandeling van eetstoornissen: zij symboliseren geloof, hoop en kracht. Een opvallend aantal cliënten volgde de afgelopen jaren hun voorbeeld. “Het is niet alleen ons werk, maar ook onze missie,” vertelt oprichtster en directeur Carmen Netten in de Antenne van deze maand.

“In korte tijd zijn wij een grote en ondernemende organisatie geworden,” vertelt Carmen Netten in de Antenne. “We hebben nieuwe locaties opgezet, een forum in het leven geroepen en een steeds groter team gekregen. Ook zijn we een tweedaagse dagbehandeling gestart en is onze droom, de klinische boost-behandeling Be-LeeF! in Portugal een feit geworden. Nu is de tijd gekomen om te bestendigen wat we hebben, om te verfijnen en onze hoge kwaliteitseisen te borgen.”

Missie
Carmen is er trots op “dat we met vereende krachten zoveel cliënten (hebben) kunnen helpen. Samen zijn we tot deze mooie resultaten gekomen. Onze behandelwijze is ook zo’n waarachtig iets. hier staan we met z’n allen 100 procent achter. Het is niet alleen ons werk, maar ook onze missie. Er zullen best vele wegen naar Rome leiden, maar ik ben ervan overtuigd dat dit een van de beste is.”

Lees het gehele interview met oprichtster/directeur Carmen Netten in de Antenne van maart.

Leave a Reply