Skip to main content
search
Nieuws

Cliënten-/Familie Raad zoekt (familie)leden

By 31 juli 2015augustus 9th, 2022No Comments

De Cliënten-/Familie Raad is op zoek naar nieuwe leden uit het systeem van cliënten

Bent u betrokken bij een cliënt die in behandeling is bij Human Concern? En denkt u graag mee over hoe de zorg voor cliënten en hun naastbetrokkenen verbeterd kan worden? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wanneer u nauw betrokken bent bij iemand die te maken heeft met een eetstoornis, ervaart u van dichtbij de ingrijpende invloed van de eetstoornis op het leven van deze persoon. Maar ook de impact op u als naastbetrokkene is enorm.

Human Concern is zich zeer bewust van het belang van het betrekken van naastbetrokkenen bij de behandeling. Dit geldt zeker ook voor de Cliënten-/Familie Raad (CFR). Een ouder, partner, broer, zus, of andere betrokkene kijkt met een ander perspectief naar de zorg die Human Concern biedt. U kunt dan ook een waardevolle bijdrage leveren door zitting te nemen in de CFR.

De Cliënten-/Familie Raad komt op voor de gemeenschappelijke belangen van cliënten die in behandeling zijn bij Stichting Human Concern. Deze invloed is geregeld in de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen. De CFR is een belangrijke en nuttige gesprekspartner voor de Raad van Bestuur en geeft hierbij gevraagd en ongevraagd advies over beleid en kwaliteit.

Wilt u een steentje bijdragen aan Human Concern en bent u bereid om maandelijks een vergadering bij te wonen? Dan zien we uw reactie graag tegemoet op: clientenraad@humanconcern.nl

Lees meer over de Cliënten-/familieraad van Human Concern.

Leave a Reply

Close Menu