Skip to main content
search
Nieuws

Direct hulp bij eetstoornis

By 17 september 2015No Comments

Denk je er al tijden aan om eindelijk de strijd aan te gaan met je eetstoornis en hulp bij een eetstoornis te zoeken? Misschien is nu dan wel de juiste tijd om je aan te melden voor een behandeling bij Human Concern. Je kunt bij Human Concern terecht voor een specialistische behandeling van eetstoornissen als anorexia, boulimia, Eetbuistoornis (ofwel BED) en eetstoornis NAO (alles wat hier tussen in valt).

Momenteel kun je bij Human Concern snel terecht voor een intake. Tijdens de intake zijn voor jou achtereenvolgend een aantal afspraken ingepland met verschillende behandelaars van Human Concern, zoals een psychiater, Ervaringsprofessional en een diëtiste. Zij gaan elk afzonderlijk met jou in gesprek over verschillende onderwerpen, zoals: je problemen, eerdere behandelingen en je motivatie. Je krijgt uitleg over de behandeling van Human Concern en antwoorden op jouw vragen daarover. Doel is nader met elkaar kennis te maken om zo na te kunnen gaan of behandeling bij Human Concern passend zou zijn.

“Voor het eerst heb ik het vertrouwen dat ik echt beter kan worden.”

De intakemedewerkers die jij gesproken hebt, overleggen na bovengenoemde gesprekken met elkaar over hun bevindingen en komen tot een gezamenlijk behandeladvies. Als we denken dat een behandeling bij Human Concern passend bij jou is, kun je op de meeste vestigingen van Human Concern direct terecht. Onze ervaring leert: hoe sneller je in behandeling gaat hoe sneller je er vanaf bent.

Wacht dus niet en meld je vandaag nog aan voor een behandeling! Je kunt ons natuurlijk ook bellen als je nog vragen hebt: 020-610 6224.

“Het eten is een symptoom. Hier wordt gekeken wat er achter zit en dat oplossen, daar gaat het om.”

Lees meer ervaringen van cliënten.

Lees meer:

Leave a Reply

Close Menu