Nieuws

Eetstoornis Bewust Zijn Dag 2015

By 22 november 2015 No Comments

De wanHOOP nabij

Een dag voor mensen met een eetstoornis en/of naastbetrokkenen

Wist je dat het mogelijk is om van een eetstoornis te herstellen? Hoe lang deze je leven al beheerst en hoe wanhopig je misschien bent? Herstellen kan door inzicht te krijgen in en vervolgens te werken aan de oorzaken van je eetstoornis. Zo kun je zijn wie je bent en bovenal trouw leren zijn aan jezelf om zo je eigen leven weer vorm te geven. Dit is de boodschap die wij jou en/of je naastbetrokkenen graag willen meegeven op zaterdag 28 november tijdens de eerste editie van de Eetstoornis Bewust Zijn Dag 2015 in Amsterdam.

Het gevarieerde programma
Carmen Netten, oprichter en directeur van Human Concern – Centrum voor eetstoornissen opent de dag met haar ervaringsverhaal over geloof, (wan)hoop en visie. Vervolgens komt Jesús de la Torre y Rivas, voorzitter van patiëntenvereniging Weet aan het woord. Aan het einde van de dag interviewt dagvoorzitter en Ervaringsprofessional Helena Zorge de ervaringsdeskundige GTST-actrice Marly van der Velden. In de tussentijd valt er veel te beleven. Je kunt workshops volgen die begrip, inzicht of juist een ervaring geven, zoals de tot de verbeelding sprekende voorstelling ‘Stillen’ van theatermaakster Maartje Wikkerink. Human Concern ambassadeur en zangeres Michelle Courtens zal live optreden. Maar ook is het mogelijk te ontspannen of andere mensen te ontmoeten, bijvoorbeeld leden van het forum ikookvanmij.nl: vul het in zoals jij wilt! Bekijk alvast het voorlopige programma.

Tot dan!
Onze ervaringsprofessionals en (oud-)cliënten begroeten je graag op 28 november aanstaande. Ook collega’s van andere organisaties zijn aanwezig. Want als je besluit om hulp te zoeken, willen we graag dat je een behandeling kiest die bij jou past.

Schrijf je snel in, vol = vol!

Team van Human Concern

Marly van der Velden: “Dromen kunnen werkelijkheid worden zolang je maar in jezelf gelooft. Je bent het meer dan waard!”

Leave a Reply