In 2011 heeft Human Concern het forum ‘Ik Ook Van Mij’ opgezet. Een platform om mensen met een eetstoornis samen te brengen met als voornaamste doel elkaar te motiveren in ieders weg naar herstel. In de afgelopen 10 jaar hebben wij heel veel mooie, lieve en krachtige Ikookvanmij’ers op het forum gehad die hoogte- en dieptepunten van hun herstel deelden. Het is een prachtige plek geweest om mensen met een eetstoornis een plek te bieden waar ze hun gedachten en gevoelens kwijt konden en hier met lotgenoten over konden praten.

Afgelopen jaar zijn wij, als Human Concern zijnde, op een punt gekomen waar wij de toekomst van het forum hebben besproken. Wij merken dat wij niet de kwaliteit kunnen leveren die wij zouden willen én moeten leveren om een goed en sterk forum neer te zetten. Om deze reden zijn wij, met pijn in ons hart, tot het besluit gekomen het forum te sluiten per 22 december 2021. Het is zeker geen makkelijk besluit omdat wij ook inzien dat Ik Ook Van Mij voor velen een veilige en vertrouwde plek die wij straks van hen ontnemen. Wellicht komen wij in de toekomst met een goed alternatief zodat lotgenoten alsnog met elkaar in contact kunnen komen. Helaas kunnen wij daar op dit moment nog geen zekerheid in bieden.

Heb jij een eetstoornis en heb je behoefte om lotgenoten te ontmoeten middels een forum? Neem een kijkje op het forum van Proud2bme via forum.proud2bme.nl.