Skip to main content
search
Nieuws

HC Open avond

By 21 mei 2015No Comments

Benieuwd naar wat Human Concern voor jou of je naaste kan betekenen in het herstel van een eetstoornis? Dit voorjaar organiseert Human Concern op drie vestigingen, in Zwolle, Bilthoven en Amsterdam, een informatiebijeenkomst over de behandeling van eetstoornissen.

Jij en je eventuele naasten zijn welkom om te luisteren en je eventuele vragen te stellen. In deze bijeenkomst hoor je ervaringsverhalen van (oud)-cliënten en ook alles over de behandeling en missie en visie van Human Concern.

Human Concern hanteert een speciale behandelmethode. Human Concern werkt met Ervaringsprofessionals®. Dit zijn GGZ-professionals, die tevens ervaringsdeskundig (genezen van een eetstoornis) zijn. Het beste uit twee werelden. Naast het professioneel inzetten van ervaringsdeskundigheid behandelt Human Concern eetstoornissen vanuit een eigen visie. Deze visie is ontstaan vanuit de eetstoornis zelf en is gericht op duurzaam herstel. We pakken de hele eetstoornis aan vanuit de kern en vermijden daarmee symptoombestrijding. Tijdens de open avonden hoor je hier nog veel meer over, ook vanuit persoonlijke ervaring.

Op woensdag 3 juni is er een open avond in Zwolle, op donderdag 11 juni in Amsterdam en op donderdag 25 juni in Bilthoven. In Eindhoven is op zondag 13 September een open dag. De avonden zijn gratis toegankelijk en vrijblijvend. Meld je aan voor een van deze bijeenkomsten.

De open avonden vinden plaats van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur.

Je bent van harte welkom!

NB: wegens beperkte ruimte in onze locaties zijn deze avonden uitsluitend bedoeld voor mensen met een eetstoornis en hun naastbetrokkenen. Doorverwijzers kunnen voor informatie en vragen terecht tijdens ons doorverwijzersspreekuur. Studenten en scholieren vragen wij voor informatie onze website raad te plegen of een informatiepakket aan te vragen.

Leave a Reply

Close Menu