Skip to main content
search

Human Concern wordt vanaf 23 september aangesloten op het digitale zorgplatform ZorgDomein. Verwijzers in de regio’s Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Nijmegen, Tilburg, en Zwolle kunnen cliënten met een eetstoornis vanaf maandag 23 september eenvoudig digitaal verwijzen voor een ambulante behandeling bij Human Concern.

Op ZorgDomein is bijna al het zorgaanbod van Nederland te vinden. Ons zorgaanbod wordt hier vanaf 23 september aan toegevoegd. Jouw verwijzer (zoals je huisarts) heeft zo inzicht in het beschikbare zorgaanbod én de actuele wachttijden zodat zij snel passende vervolgzorg voor jou kunnen kiezen. De verwijzing verloopt vervolgens digitaal, met alle benodigde informatie vanuit ons informatiesysteem.

 

Over ZorgDomein

ZorgDomein is een platform dat de zorgsector efficiënter en effectiever maakt. Door zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar te brengen en veilige gegevensuitwisseling mogelijk te maken, kunnen processen efficiënt worden ingericht. Vrijwel alle ziekenhuizen en huisartsen werken al met ZorgDomein. Steeds meer zorginstellingen (zoals Human Concern), paramedici en verwijzersgroepen sluiten aan.

 

Aanmelden voor een behandeling bij Human Concern

Ons uitgangspunt is dat cliënten zo snel mogelijk bij ons terecht kunnen voor een behandeling van een eetstoornis. Immers: je zet niet zomaar de moeilijke stap naar hulp. Denk je dat een behandeling bij Human Concern passend is voor jou en wil jij je aanmelden? Er zijn vanaf 23 september twee mogelijkheden om je aan te melden voor een behandeling:

h

Meer weten over onze behandelingen?

Wil je weten of een behandeling bij ons passend is voor jou of heb je nog vragen? Meld je aan voor onze informatieavond.

Leave a Reply

Close Menu