Human Concern is aanwezig tijdens het VGCt najaarscongres 2019! Tijdens dit congres staan de vele veranderingen en transities in behandelingen centraal: de manier waarop wordt gedacht over ziekte, gezondheid en behandelen verandert en er is meer aandacht voor transities in levensfases. Waarom dit thema aansluit bij onze behandelvisie? Wij willen de GGZ al meer dan vijftien jaar inspireren met onze innovatieve visie op de behandeling van eetstoornissen, die ontstaan is vanuit de eetstoornis zelf. Wij geloven dat de inzet van ervaringsprofessie tijdens de behandeling een essentiële rol speelt.  

De kracht van onze Ervaringsprofessionals®

Bij Human Concern behandelen we zowel de symptomen als de problematiek achter de eetstoornis. Hierdoor pakken we de eetstoornis in zijn geheel aan. Onze Ervaringsprofessionals® zijn van grote toegevoegde waarde tijdens de behandeling, zij zetten eigen levenservaring samen met vakkennis in op een professionele en doelgerichte wijze, die begrip, vertrouwen en (hoop op) herstel bevordert.

Human Concern op het VGCt najaarscongres 2019

Bij onze stand kun je terecht om met ons in gesprek te gaan over onze unieke behandelvisie en aanpak. Tevens kun je hier meer informatie ontvangen over onze openstaande vacatures voor onze verschillende locaties in Nederland.

Leave a Reply