Skip to main content
search

Wij zijn trots om te kunnen mededelen dat wij gaan uitbreiden! Eind 2019 opent ons nieuwe behandelcentrum voor eetstoornissen in het hart van Nijmegen. De afgelopen jaren hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Waar Human Concern in 2003 werd opgericht vanuit de wens om ervaringsprofessie breder uit te dragen en een tegengeluid te geven aan het enkel behandelen van de symptomen van een eetstoornis, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét behandelcentrum voor eetstoornissen waar de problematiek achter de eetstoornis wordt aangepakt in de behandeling, waarbij Ervaringsprofessionals een belangrijke rol spelen. Met het openen van deze nieuwe behandellocatie kunnen wij nog meer mensen met alle verschillende eetstoornissen zoals anorexia, boulimia, NAO en BED (Binge Eating Disorder) in Nederland behandelen en hopen wij de lange wachttijden voor mensen met eetstoornissen in de GGZ weer een stukje terug te kunnen dringen. 

Verschillende locaties

Met het openen van de nieuwe locatie in het centrum van Nijmegen heeft Human Concern straks zes locaties in Nederland waar ambulante behandeling en groepsbehandeling van eetstoornissen wordt aangeboden.

Onze adresgegevens

Door onze groei kunnen wij nog meer mensen helpen op hun weg naar duurzaam herstel. De adresgegevens van onze nieuwe behandellocatie in Nijmegen zijn:

Human Concern Nijmegen
Sint Annastraat 125-127
6524EM Nijmegen

Aanmelden voor een behandeling

Wil jij je aanmelden voor een behandeling op locatie Nijmegen? Dit is vanaf nu mogelijk en kan je hier doen. Jouw behandeling zal op korte termijn starten op een van onze andere locaties. Vanaf 4 november 2019 zal je behandeling op locatie Nijmegen plaatsvinden. Ben je benieuwd op welke termijn je behandeling start? Onze wachttijden vind je hier.

Wij zoeken collega’s!

Voor onze nieuwe locatie zijn wij hard op zoek naar nieuwe collega’s, wil jij de behandeling van eetstoornissen in Nijmegen bij Human Concern mogelijk maken en kom jij ons team versterken? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures.

Leave a Reply

Close Menu