Skip to main content
search
Nieuws

Human Concern stelt David Krol als nieuwe directeur behandelzaken aan

By 11 mei 2016No Comments

Stichting Human Concern heeft David Krol als derde directielid aangetrokken om mede leiding te geven aan de specialistische GGZ-instelling voor de behandeling van eetstoornissen, die de laatste jaren een stormachtige groei doormaakt. Human Concern is in 2003 opgericht en behandelt op dit moment 650 patiënten op vijf locaties in Nederland en in Portugal.

Uniek aan Human Concern is dat het grootste deel van de professionals zelf een eetstoornis heeft overwonnen. Krol is ervan overtuigd dat deze collectieve ervaringskennis een rol speelt in de goede behandeluitkomsten die de instelling boekt. Hij wil deze resultaten consolideren en uitbouwen door een brug te slaan tussen de behandelpraktijk van de instelling, theorie en wetenschap.

Krol was de afgelopen jaren als directeur behandeling bij GGz-Breburg verantwoordelijk voor de portefeuilles zorgpaden, behandeluitkomst en interne benchmark. Als onderdeel van zijn kennismaking met interne en externe stakeholders zal hij ook in gesprek gaan met beheerders van zogenaamde ‘pro-ana-websites’.

Leave a Reply

Close Menu