Skip to main content
search
Nieuws

Informatieavonden Human Concern locatie Tilburg

By 19 september 2017No Comments

Benieuwd naar wat Human Concern voor jou of je naaste kan betekenen in het herstel van een eetstoornis? Dit najaar organiseert Human Concern op de nieuwe locatie in Tilburg twee informatiebijeenkomsten over de behandeling van eetstoornissen.

Tijdens deze bijeenkomsten hoor je ervaringsverhalen van een Ervaringsprofessional en een oud-cliënt en ook alles over de behandeling, methode en visie van Human Concern. Jij en je eventuele naasten zijn welkom om te luisteren naar de informatie en je eventuele vragen te stellen. Bovendien kun je kennismaken met de behandelaren en de locatie van Human Concern in Tilburg.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op:

Donderdag 30 november 2017 Avond (VOL)

Donderdag 30 november 2017 Middag (VOL)

De middag start om 15.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Vanaf 14.30 uur ben je welkom voor een kopje koffie/thee en een praatje met een van onze medewerkers of oud-cliënten.  De avond start om 19.00 uur en is rond 21.00 uur afgelopen.

Locatie
Het adres van onze Tilburgse locatie is:
Berglandweg 32
5022 JB Tilburg

Aanmelden
Helaas kun je je niet meer aanmelden; de middag en avond zitten vol!

Meld je snel aan voor een van de bijeenkomsten via onze website (let op: Geef in het veld ‘Vragen/Opmerkingen’ aan of je aanmelding voor de middag of avond geldt.). Je bent welkom om alleen te komen of samen met je ouders, partner of vriend(in), maximaal met 3 personen in verband met de ruimte. Ook doorverwijzers zijn van harte welkom de avond bij te wonen. Helaas is vol echt vol, dus meld je snel aan! 

Leave a Reply

Close Menu