Skip to main content
search
Nieuws

Kate Middleton spreekt over psychische hulp bij kinderen

By 18 augustus 2016No Comments

Nadat Prins Harry openlijk over psychische problemen sprak, spreekt ook Kate Middleton volgens People open over het zoeken van psychische hulp voor haar kinderen, wanneer dat nodig is.

Prins William en de hertogin van Cambridge zouden ‘niet aarzelen’ met het zoeken naar psychische hulp: “Met de juiste hulp hebben kinderen een goede kans om hun problemen te overwinnen wanneer ze nog jong zijn”, zegt Kate. Middleton presenteerde afgelopen zondag een podcastserie voor ouders, die moet helpen de mentale gezondheid van hun kind te begrijpen. Kate legt uit dat ouders altijd de dokter bellen wanneer hun kind koorts krijgt, maar dat ouders soms bang zijn hulp te vragen wanneer hun kind het zwaar heeft”.

Directeur behandelzaken David Krol in een reactie op een eerder bericht over prins Harry die openlijk over zijn psychische problemen sprak: “Als je je been breekt ziet iedereen wat er met je aan de hand is. Met psychische klachten is dit anders. Je kunt alleen maar steun en begrip verwerven door er zelf open over te zijn. Dat geldt voor alle mensen, dus ook voor prinsen.”


Lees het hele bericht over Prins Harry met een reactie van David Krol hier.

Leave a Reply

Close Menu