Lieve cliënten,

Wij zijn bij Human Concern continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg. Daarnaast willen we ook meegaan met de tijd en jullie toegankelijke en digitale zorg bieden naast de live sessies. Wij bieden je daarom nu een online platform dat zowel jou als je behandelaar extra ondersteuning biedt in de behandeling. Dit online platform vindt haar weg in de e-health: een online platform dat nog meer ondersteuning moet gaan bieden in jouw behandeling en weg naar herstel. Dit betekent dat je nu ook thuis ondersteuning krijgt en kan inloggen op je pc, laptop of smartphone in de e-health. Dit gaat via het nieuwe ontwikkelde cliëntenportaal. Daarnaast gaat het ook jouw behandelaar ondersteunen wat tevens de behandeling ten goede zal komen. Een win-win situatie dus!

Elke fase van je behandeling bij Human Concern zal nu dus ook ondersteund worden met een e-health module. Elke module, passend bij de fase, biedt kennis, oefeningen en luister- en kijk fragmenten over verschillende thema’s die van belang zijn in dát stuk van je behandeling. Samen met je therapeut kan je de gemaakte oefeningen zowel online als natuurlijk ook face to face bespreken. Deze e-health is inhoudelijk opgezet door de therapeuten en specialisten van Human Concern, wat het uniek maakt en in lijn ligt met de visie van Human Concern.

Een paar voorbeelden van wat we jou kunnen bieden:

  • Houdt je wel eens een eetdagboek bij? Dat kan nu ook via de “middenfase module” in de thema’s “eetdagboek en eetpatroon”. Hoe handig is dat?
  • Wist je dat we via de e-health ook een online notitieboekje aanbieden alleen voor jou inzage. Je kan hier al je notities , gedachten, ideeën en kennis die je hebt opgedaan in kwijt. Ook kan je hier bestanden en afbeeldingen uploaden. Alleen jij kan de inhoud van dit notitieboekje zien.
  • In de middenfase bieden we verschillende thema’s naar gelang jou behoeftige.
  • Na elk thema vragen we je om een reflectie op het thema zodat we kunnen inventariseren wat je nodigt hebt en waar we onszelf nog meer in kunnen verbeteren.

Herstellen van eetstoornis is hard werken. Extra ondersteuning en hulp thuis is daarom geen overbodige luxe. We hopen dat de e-health je ondersteuning biedt zowel thuis als in je behandeling!

Meer informatie over het gebruik van jouw cliëntenportaal ontvang je van je behandelaar.