Skip to main content
search

Heb je (mogelijk) een eetstoornis of ben je partner, ouder, familielid of vriend(in) van iemand met een eetstoornis en je benieuwd naar de behandelingen voor eetstoornissen bij Human Concern? Maak kennis met onze unieke behandelvisie en ontmoet onze Ervaringsprofessionals tijdens onze informatieavond op onze nieuwe locatie in Nijmegen! 

Programma

Op de informatieavond wordt er tijdens een presentatie, door een van onze Ervaringsprofessional®, informatie gegeven over onze behandelmogelijkheden en unieke behandelvisie.. Onze Ervaringsprofessionals® zullen je alles vertellen over onze verschillende behandeltrajecten: de ambulante behandelingen die wij bieden op onze zes verschillende locaties in Nederland en onze kort-klinische boost-behandeling Be-LeeF! in Portugal. Ben je benieuwd naar de ervaringen van (oud-)cliënten? Tijdens deze avonden zullen er een paar (oud-)cliënten aanwezig zijn die een eetstoornis hebben (gehad) die zijn/haar ervaring met onze behandelingen zullen delen. Er is volop mogelijkheid tot het stellen van vragen zodat jij goed kan verkennen of een behandeling bij Human Concen bij jou past.

Data van de informatieavond 

Op 24 oktober heeft er een informatieavond plaatsgevonden. Wij zullen op korte termijn (november) een nieuwe informatieavond plannen. Houd onze website in de gaten.

Leave a Reply

Close Menu