Heb je (mogelijk) een eetstoornis zoals anorexia, eetbuistoornis, boulimia of NAO of ben je partner, ouder, familielid of vriend(in) van iemand met een eetstoornis en je benieuwd naar de behandelingen voor eetstoornissen bij Human Concern? Maak kennis met onze unieke behandelvisie en ontmoet onze Ervaringsprofessionals tijdens onze informatiebijeenkomst op onze locaties in Bilthoven!

Programma

Op de informatieavond wordt er een presentatie gegeven door onze ervaringswerker Asli Hoek, over onze behandelmogelijkheden en unieke behandelvisie. Zij zal je alles vertellen over onze de ambulante behandelingen die wij bieden op onze zes verschillende locaties in Nederland. Ben je benieuwd naar de ervaringen van (oud-)cliënten? Tijdens deze avonden zullen er een paar (oud-)cliënten aanwezig zijn die een eetstoornis hebben (gehad) die zijn/haar ervaring met onze behandelingen zullen delen. Er is volop mogelijkheid tot het stellen van vragen zodat jij goed kan verkennen of een behandeling bij Human Concern bij jou past.

Data van de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 14 april op onze locatie in Bilthoven van 19.00 tot 21.00 uur. Er is een kans dat deze bijeenkomst geannuleerd zal worden i.v.m. het Coronavirus. Mocht dat het geval zijn en je hebt je ingeschreven dan zullen wij je daar bijtijds van op de hoogte stellen per e-mail.

Leave a Reply