Skip to main content
search

Al tien jaar zijn we als behandelcentrum actief in Zwolle. Dit deden we altijd met veel plezier in ons pand aan de Emmawijk 7. Omdat het huurcontract daar afliep, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie die ook weer goed bereikbaar is en waar we bovendien nog meer ruimte hebben om cliënten te behandelen. Deze plek hebben we inmiddels gevonden en de verhuizing is een feit!

Nieuw adres locatie Zwolle per 1 maart 2022
Vanaf 1 maart 2022 zijn cliënten voor hun behandeling voortaan van harte welkom op het volgende adres: Hanzelaan 336, 8017 JL Zwolle. Ons behandelcentrum bevindt zich op de 1e etage van het pand. Bij de hoofdingang kun je gewoon binnenlopen, de deur is tijdens kantooruren geopend. De 1e etage is eenvoudig met de lift of trap te bereiken. Nadat je bij ons binnen bent, kun je je melden bij Office en wachten in de ontvangstruimte. Deze vind je beide als je na binnenkomst linksaf gaat.

Bereikbaarheid
Onze nieuwe locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Kom je met het OV? Klik dan hier voor de routeplanner.

Parkeren
Kom je met de auto? Dan kun je tegen aantrekkelijk tarief gebruik maken van het parkeerterrein dat zich na de slagboom aan de rechterkant bevindt.

Tot op onze nieuwe locatie!

Close Menu