Skip to main content
search
Nieuws

Nieuw gezicht bij Human Concern in Bilthoven

By 19 oktober 2016No Comments

Wie naar HC-locatie Bilthoven komt, zal vast al kennis gemaakt hebben met onze nieuwe front office-medewerker Helena: een vast gezicht op de locatie die je welkom heet en zorgt dat ‘al je vragen beantwoord worden’.

Allerlei afspraken inplannen, telefoon aannemen, mailtjes beantwoorden; Helena doet het allemaal met liefde voor alle HC-cliënten, naastbetrokkenen en behandelaren. Heb je een afspraak met je HC-therapeut, diëtist, psychiater of systeemtherapeut in Bilthoven? Dan zorgt Helena ervoor dat je therapeut na binnenkomst weet dat je er bent.

Je vindt Helena nog niet heel lang op deze plek, maar voelt zich helemaal thuis bij Human Concern: “Dit is een organisatie die ‘hoop’ uitstraalt. Dat Human Concern werkt met Ervaringsprofessionals, die hun cliënten met passie helpen op weg naar herstel, dat spreekt mij enorm aan.”

Helena: “Ik vind het belangrijk dat je opgevangen wordt als je binnenkomt, even tot rust kan komen met een kopje thee en erop kan vertrouwen dat je therapeut weet dat je er bent. Ik merk dat deze, op het eerste gezicht kleine dingen, erg gewaardeerd worden door de cliënten. Laatst zei een cliënt tegen mij: ‘Sinds je hier zit kom ik met een glimlach binnen’, dat vond ik zo fijn om te horen.”

Dus heb je een vraag, maak je een afspraak of loop je binnen op locatie Bilthoven? Maak gerust kennis met Helena!

Mail: officebilthoven@humanconcern.nl

Leave a Reply

Close Menu