Skip to main content
search
Nieuws

Nieuwe locatie in Tilburg!

By 22 augustus 2017februari 27th, 2020No Comments

Stichting Human Concern – centrum voor eetstoornissen opent een nieuwe locatie in Tilburg. Vanaf oktober 2017 kunnen cliënten uit het zuidelijke deel van ons land dichter bij huis terecht

Net als bij alle andere vestigingen behandelt Human Concern in Tilburg alle vormen van eetstoornissen. Van anorexia en boulimia tot een eetbuistoornis en alles wat ertussenin zit. Van dik naar dun; van veel tot weinig eten; vrouwen, maar ook mannen; zowel jongvolwassenen als volwassenen; of je nu net een eetstoornis hebt of er al je hele leven mee kampt. Wij geloven in duurzaam herstel. Écht herstel.   Ook in Tilburg doen we dat met een multidisciplinair team bestaande uit Ervaringsprofessionals® die werken vanuit diverse vakgebieden. Persoonlijke betrokkenheid en gastvrijheid staan altijd centraal in de behandeling.

Behandellocatie eetstoornissen Tilburg

Het adres van onze Tilburgse locatie is:
Berglandweg 32
5022 JB Tilburg

Meer informatie over de locatie.

Kom je uit het zuiden van het land en wil je je aanmelden voor een behandeling? Klik dan hier. Nieuwsgierig naar de ervaring van anderen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met persoonlijke verhalen.

Leave a Reply

Close Menu