Na een succesvolle online betrokkenengroep in augustus, zijn wij heel blij weer aan te kondigen dat er een nieuwe reeks van de online betrokkenengroep gepland staat. De avonden vinden plaats op 1 december, 8 december, 5 januari en 12 januari. Elke webinar begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.00 / 21.30 uur duren.

Tijdens de reeks zullen wij verschillende relevante thema’s uitgebreid bespreken die aan bod komen bij mensen met een eetstoornis en dus ook bij betrokkenen. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Thema’s die centraal staan zijn onder andere:
• Eetstoornissen
• Motivatie
• Communicatie
• Manieren om te helpen
• Omgaan met emoties
• Assertiviteit en feedback

Voor de vier webinars van de online betrokkenengroep vragen wij een vergoeding van 60,00 euro, hier mogen twee betrokkenen voor meedoen. Na aanmelding ontvang je van ons een factuur, waarna je de betaling kunt voldoen.

Wil jij graag deelnemen aan de online betrokkenengroep? Klik hier voor het aanmeldformulier, aanmelden is mogelijk t/m donderdag 26 november. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven als je graag wilt deelnemen. Let op: naasten van iemand die in behandeling is bij Human Concern krijgen voorrang. Ben je naaste van iemand die niét in behandeling is bij ons, maar heb je alsnog interesse om deel te nemen aan de online betrokkenengroep? Neem dan contact met ons op via communicatie@humanconcern.nl.

Heb je verder nog vragen over de online betrokkenengroep? Stuur een e-mail aan communicatie@humanconcern.nl, wij helpen je graag verder!