Skip to main content
search
Nieuws

Nieuwe patiëntenvereniging eetstoornissen dit voorjaar van start

By 7 oktober 2011No Comments

De SABN is per begin 2014 opgehouden te bestaan. Maar dat betekent niet dat er geen Landelijke Nederlandse Patiëntenorganisatie voor Eetstoornissen meer zal zijn.

Op initiatief van Erik Vleeschdraager is er een nieuw bestuur samengesteld, dat vol plannen zit en er voor meer dan 100% wil opkomen voor alle patiënten met een eetstoornis en hun directe omgeving.

De nieuwe organisatie heet WEET en het toekomstig bestuur van WEET is als volgt samengesteld:

Jesús de la Torre y Rivas, voorzitter
Jacky Stuifmeel, penningmeester
Patricia Bos
Bo Teekens
Sofie Loots

Human Concern is verheugd met dit nieuws en wenst het nieuwe bestuur veel succes toe in het opkomen voor de belangen van patiënten met een eetstoornis en hun naasten.

Uit de nieuwsbrief van de SABN:

“Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het ontwerp van een nieuw logo en een nieuwe website. Daarnaast worden alle formele zaken geregeld om een vereniging te kunnen zijn, die we graag samen met jullie willen opbouwen. We willen we dit proces zorgvuldig afronden, zodat we direct goed op de kaart staan als de organisatie die aan alle eetstoornispatiënten een stem geeft.

In de nieuwe organisatie zijn zowel vrijwilligers als mensen die ons steunen hard nodig. Mocht je je als vrijwilliger voor WEET willen gaan inzetten, dan kun je contact opnemen met Laura Birker, laurabirker@gmail.com, 06 41 85 74 34. Zij staat je graag te woord.”

Leave a Reply

Close Menu