Skip to main content
search

Het coronavirus heeft op iedereen invloed. Ook de behandelingen bij Human Concern lopen nu via een online platform en onze locaties zijn tijdelijk gesloten. Juist nu vinden wij het belangrijk om iedereen met een (eet)stoornis extra te ondersteunen. Daarom organiseren wij elke week een aantal webinars die thema’s behandelen waar je nu, tijdens het coronavirus, tegenaan loopt.

 

Verschillende thema’s omtrent corona

Heb jij nu extra last van bewegingsdrang? Eet je veel meer of minder dan normaal? Zit je meer met jezelf in de knoop nu je weinig afleiding hebt? Dit zijn allemaal uitdagingen die zich ontwikkelen ten tijde van corona en waar wij je graag bij ondersteunen. Elke webinar heeft een ander thema en wordt gegeven door een Diëtist, Ervaringswerker of Trainer van Human Concern. Iedereen is welkom en de webinars zijn gratis te volgen.

 

Overzicht van alle webinars in de coronaserie

Bekijk op deze pagina alle webinars die wij binnenkort organiseren en zet ze in je agenda. Je vindt hier ook meer informatie over de verschillende webinars en kan zien door wie de webinars gegeven worden. Op de dag van de webinar verschijnt op die pagina ook een link naar de webinar om deel te nemen.

 

Zoom installeren

Je kunt de webinars volgen via je browser maar je kunt ook de gratis Zoom app installeren op je telefoon, laptop of tablet. Je kunt deze Zoom handleiding volgen om Zoom te installeren.

Close Menu