Skip to main content
search

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 december over de coronacrisis, berichten wij jullie graag over de huidige maatregelen binnen Human Concern.

Afspraken tussen cliënten en behandelaren vinden nog steeds zoveel mogelijk op locatie plaats, verdeeld over team A en B. Deze combinatie van fysieke afspraken en afspraken via beeldbellen wordt als prettiger ervaren dan enkel beeldbellen. Daarnaast voldoen wij hiermee aan de wet- en regelgeving en waarborgen wij ieders veiligheid. Heb je een intake bij Human Concern? Deze vinden ook op locatie plaats omdat wij het noodzakelijk achten om deze gesprekken face-to-face te laten plaatsvinden. Uiteraard hanteren wij anderhalve meter afstand en wordt er goed geventileerd.

Let op! Om jouw veiligheid en de veiligheid van anderen te waarborgen vragen wij je om onderstaande geldende maatregelen na te leven:

  •  Heb je last van (lichte) coronaklachten? Dan is het niet toegestaan om onze locaties te bezoeken. Laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is.
  • Ben je op vakantie geweest naar een land waar een negatief reisadvies voor geldt? Dan is de regel dat je na thuiskomst twee weken niet naar de locaties van Human Concern mag komen.
  • – Op locatie draag je een mondkapje in openbare ruimtes en bij binnenkomst kun je je handen reinigen. houden we natuurlijk voldoende afstand en wordt er goed geventileerd.
Close Menu