Skip to main content
search
Nieuws

Voorstelling ‘Stillen’ op dvd

By 22 juni 2016No Comments

De theatervoorstelling ‘Stillen’ met theatermaakster en ervaringsdeskundige Maartje Wikkerink is vanaf vandaag te koop op dvd en daarnaast ook te downloaden!

Vanaf najaar 2014 speelde de ervaringsdeskundige Maartje Wikkerink op uitnodiging van Human Concern de voorstelling ‘Stillen’ op verschillende locaties door Nederland. ‘Stillen’ is een beeldende voorstelling over eetstoornissen en de zoektocht naar identiteit. Met getekende figuren, projecties en animaties vertelt ‘Stillen’ het verhaal over irreële gedachten en gevoelens, het overwinnen van angsten en de weg naar herstel van een eetstoornis. Het is een afwisselende voorstelling over goed genoeg zijn, triggers en het vinden wat je vervult. De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor mensen met een eetstoornis, hun naastbetrokkenen zoals vrienden, partners, familie, maar ook voor andere belangstellenden zoals doorverwijzers. Bekijk hier de nieuwe trailer van ‘Stillen’.

De reacties op de voorstelling waren lovend:
Een naaste: “Niet alleen leuk, ook erg herkenbaar en bewustwording! Super voorstelling voor de persoon in herstel maar zeker ook voor de partner. En dat ben ik in dit geval. Erg blij dat we zijn gekomen.”

Karin: “Maartje wat was het indrukwekkend goed wat heb je het prachtig verwoord en uitgebeeld. Wat een krachtige en prachtige vrouw stond er op dat podium. Ik vind dat iedereen Stillen moet zien. Ook voor hulpverleners en psychiaters is deze voorstelling een aanrader.”

Je kan de dvd bestellen via BuroPuur.nl De prijs is €15,00 inclusief btw (exclusief verzendkosten) Daarnaast is de film ook als download te koop via https://vimeo.com/ondemand/stillen

Zie de speellijst van Stillen.

Lees hier een interview met Maartje Wikkerink.

Lees hier een interview over ‘Stillen’ in de VIVA.

Website ‘Stillen’.

Leave a Reply

Close Menu