Nieuws

Win ‘Emma Wil Leven’ het boek!

By 1 april 2019 No Comments

Het zit er op. De reeks van theatervoorstellingen van ‘Emma Wil Leven’ georganiseerd door Human Concern zijn allemaal gespeeld. Actrice Lisse Knaapen trad op in vijf verschillende steden waar ook onze locaties gevestigd zijn. Het verhaal van Emma werd op een unieke en ontroerende manier verteld en maakte veel emotie los bij het publiek. 

Velen herkenden zich in dat wat de hoofdrolspeelster liet zien. Maar ook voor degenen die geen eetstoornis hebben (gehad) en/of er nooit eerder mee in aanraking zijn geweest was het indrukwekkend. Als kijker kreeg je niet alleen het gedrag van iemand met een eetstoornis te zien, je kreeg ook een kijkje in het hoofd van iemand met een eetstoornis. “Een hoofd vol met snippers” zoals Emma zelf dat noemde. De oersterke innerlijke criticus die de regie over Emma’s leven totaal overnam kwam heel sterk naar voren. 

Ook voor de bijeenkomsten na de voorstellingen was veel animo. Onze Ervaringsprofessionals® deelden hier hun verhaal, vertelden over de visie van Human Concern en over de behandelingsmogelijkheden. Vragen van het publiek werden beantwoord en persoonlijke verhalen werden gedeeld en gehoord.

Wil jij kansmaken op ‘Emma Wil Leven’ het boek? 
Ter afsluiting van de door ons georganiseerde voorstellingen verloten wij drie keer het boek ‘Emma Wil Leven’ geschreven door Josha Zwaan.  In het aangrijpende boek wordt Emma’s verhaal aan de hand van dagboekfragmenten en herinneringen van haar familie, vriendinnen en behandelaren vertelt. Wil je kans maken op het boek? Stuur dan een mailtje naar: communicatie@humanconcern.nl en geef hierin aan waarom jij het boek graag zou willen lezen. En wie weet ligt het binnenkort bij jou op de deurmat!

De boeken zijn inmiddels verloot.

Leave a Reply