• Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Locatie

Nijmegen

Medewerkers

7

Start

2019

Behandelcentrum eetstoornissen Nijmegen

Onze nieuwe locatie in Nijmegen is gestart in november 2019 en is onze zesde locatie in Nederland. Wij bieden in Nijmegen behandelingen voor álle eetstoornissen zoals anorexia nervosa, boulimia nervosa, eetstoornis NAO (OSFED) en eetbuistoornis.

Op dit moment werken er zeven behandelaren op locatie Nijmegen, het team zal in februari worden uitgebreid. De locatie ligt midden in de stad aan de St. Annastraat. Op deze locatie zijn cliënten uit omgeving Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en Wageningen in behandeling voor hun eetstoornis. In Nijmegen bieden wij ambulante behandelingen voor eetstoornissen vanuit een unieke behandelvisie, met de inzet van ervaringsdeskundige Therapeuten die zelf hersteld zijn van een eetstoornis.

Met het openen van een zesde locatie in Nederland hebben wij de wachttijden kunnen verkorten, bekijk hier onze actuele wachttijden. Ben je benieuwd of een behandeling bij Human Concern bij je past? Bezoek onze informatieavond op 29 januari 2020 of meld je aan voor onze webinar.