Skip to main content
search

Lever een bijdrage aan de communicatie van Human Concern!

In de behandelvisie van Human Concern speelt ervaringsdeskundigheid een belangrijke rol. Wij zijn ervan overtuigd dat het delen van een ervaring helpend en motiverend kan zijn bij de stap naar hulp en bij herstel van een eetstoornis. Onze Marketing & Communicatie-afdeling werkt graag samen met oud-cliënten die het leuk vinden iets te betekenen. Met behulp van jullie inzet hopen wij Human Concern zo goed en realistisch mogelijk op de kaart te zetten en hiermee mensen met een eetstoornis te bereiken. Dit doen wij bijvoorbeeld door het delen van ervaringsverhalen van medewerkers en oud-cliënten via de website en social media en door deelname aan PR-aanvragen. Met dit formulier willen wij jou vragen of jij het leuk zou vinden ons hierbij te helpen. Hieronder vind je activiteiten waarbij wij oud-cliënten soms om hulp vragen en kan je aangeven welke onderwerpen goed bij jou passen. Daarnaast vragen wij jou ook om enkele persoonlijke gegevens, zodat wij indien nodig met je in contact kunnen komen.

  • Persoonlijke gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij bewaren jouw gegevens zorgvuldig voor de periode dat wij jouw gegevens nodig hebben en gebruiken dit alleen voor het doel waarvoor wij van jou toestemming hebben, in dit geval voor een eventuele bijdrage in de communicatie van Human Concern. Is dit niet meer het geval, dan zullen wij jouw gegevens vernietigen.

Door middel van het invullen van dit formulier geef je ook akkoord op onze Privacy voorwaarden. Indien je akkoord bent, bestaat op ieder moment de mogelijkheid om jouw toestemming in te trekken middels een door jou ondertekend verzoek. Dit verzoek kan je versturen naar communicatie@humanconcern.nl. Het intrekken van jouw toestemming heeft géén consequenties.

Close Menu