Skip to main content
search

Eetstoornis kliniek Amsterdam

Op zoek naar een kliniek voor eetstoornissen in Amsterdam? Onze grootste behandellocatie voor eetstoornissen zit in de hoofdstad van Nederland. Wij behandelen op onze locatie in Amsterdam op ambulante wijze alle eetstoornissen: eetbuistoornis, eetstoornis NAO, anorexia nervosa en boulimia.

Behandeling bij eetstoorniskliniek Amsterdam

Tijdens deze ambulante behandeling kom je een of twee keer per weer naar onze locatie voor een therapiesessie met een ervaringsdeskundige Therapeut. Daarnaast bezoek je indien nodig een diëtist en zijn er sessies voor jou en je familie, om samen aan jouw herstel te werken. Ons behandelcentrum in Amsterdam heeft een warme sfeer, waar iedereen welkom is, ongeachte welke eetstoornis je hebt.

Je kunt je hier aanmelden voor een behandeling bij Human Concern.

Behandeling van anorexia, boulimia, Binge Eating Disorder en orthorexia in Amsterdam
Anorexia behandeling bij Human Concern

Op zoek naar een anorexia kliniek?

Heb je anorexia en ben je op zoek naar een kliniek voor eetstoornissen in Amsterdam? Bij Human Concern behandelen wij alle soorten eetstoornissen, waaronder anorexia nervosa. Wij onderscheiden ons van andere klinieken door onze unieke behandelaanpak. Door te werken met ervaringsdeskundige therapeuten voel jij je als cliënt beter begrepen. Je hoeft je nergens voor te schamen en de relatie die je opbouwt met je Therapeut is voelt vaak vertrouwder dan bij andere klinieken. Wij hebben veel Therapeuten in dienst die zelf zijn hersteld van anorexia. Hierdoor weten zij als geen ander hoe het is om met deze eetstoornis te leven, maar weten zij ook dat herstellen mogelijk is. Wij pakken de anorexia aan vanuit de achterliggende problematiek. Hoe komt het dat je anorexia hebt ontwikkeld en waarvoor dient de eetstoornis? Hier gaan wij samen met jou aan werken tijdens je behandeling bij Human Concern.

Close Menu