Skip to main content
search

Eetstoornis kliniek Zwolle

Human Concern is een behandelcentrum voor eetstoornissen met 6 vestigingen waaronder in Zwolle. Wij behandelen voornamelijk op ambulante basis in Zwolle, dat wil zeggen dat we een wekelijkse een-op-een therapie aanbieden.

Kliniek voor eetstoornissen in Zwolle

In de hoofdstad van Overijssel, Zwolle, vind je ons behandelcentrum voor eetstoornissen. De locatie is zeer makkelijk te bereiken, het is op loopafstand van het station. In ons behandelcentrum organiseren wij ook inloopuren en informatiebijeenkomsten, mocht je op een laagdrempelige manier kennis willen maken met onze kliniek en behandelcentra. Je hoeft niet in Zwolle te wonen om behandeld te worden. Iedereen met een eetstoornis uit omgeving Kampen, Hoogeveen, Almelo, Deventer, Meppel, Dronten en daar buiten is welkom bij Human Concern in Zwolle. Wij behandelen hier niet 24/7 maar op ambulante wijze. Dit betekent dat je op regelmatige basis (bijv. 1x per week) naar onze vestiging komt.

Wat is een kliniek voor eetstoornissen?

Onder een eetstoorniskliniek wordt vaak verstaan dat je er 24 uur per dag, voor een bepaald aantal weken bent. Je wordt opgenomen en woont in de kliniek. Meestal ga je naar een kliniek wanneer je geen grip meer hebt op je leven en ambulante behandeling niet meer helpt. Deze vorm van zorg bieden wij niet aan maar we kunnen je wel doorverwijzen.

Behandeling voor anorexia, boulimia, Binge Eating Disorder en NAO in Zwolle
Close Menu