Skip to main content
search

Eetstoornis kliniek Zwolle

Human Concern heeft zowel een kliniek in Portugal als behandelcentrum voor eetstoornissen in Zwolle. Wij behandelen voornamelijk op ambulante basis in Zwolle, dat wil zeggen dat we een wekelijkse een-op-een therapie aanbieden. Ook is er de mogelijkheid klinisch te worden behandeld in onze kliniek in Portugal, tijdens het kort-klinische boost programma Be-Leef!

Kliniek voor eetstoornissen in Zwolle

In de hoofdstad van Overijssel, Zwolle, vind je onze behandelkliniek voor eetstoornissen. De locatie is zeer makkelijk te bereiken, het is op loopafstand van het station. In ons behandelcentrum organiseren wij ook inloopuren en informatiebijeenkomsten, mocht je op een laagdrempelige manier kennis willen maken met onze kliniek en behandelcentra. Je hoeft niet in Zwolle te wonen om behandeld te worden. Iedereen met een eetstoornis uit omgeving Kampen, Hoogeveen, Almelo, Deventer, Meppel, Dronten en daar buiten is welkom bij Human Concern in Zwolle.

Wat is een kliniek voor eetstoornissen?

In een eetstoorniskliniek zit je meestal 24 uur per dag voor een bepaald aantal weken. Je wordt opgenomen en woont in de kliniek. Meestal ga je naar een kliniek wanneer je geen grip meer hebt op je leven en ambulante behandeling niet meer helpt. Bij onze kliniek in Portugal raak je even helemaal uit je thuissituatie en kan je je compleet focussen op je herstel. Onze kliniek in Portugal is er voor iedereen die een eetstoornis heeft. Je zal in de kliniek daarom ook verblijven met mensen die boulimia, anorexia, eetbuistoornis en NAO hebben. Je bent met elke eetstoornis welkom in de kliniek van Human Concern.

Behandeling voor anorexia, boulimia, Binge Eating Disorder en NAO in Zwolle
Close Menu