Locatie

Utrecht (Bilthoven)

Start

2015

Aantal medewerkers

  • 30

Behandelcentrum eetstoornissen Utrecht (Bilthoven)

Op onze locatie in het plaatsje Bilthoven, in de provincie Utrecht, bieden wij behandelingen voor eetstoornissen zoals anorexia nervosa, boulimia nervosa, eetstoornis NAO (OSFED) en Binge Eating Disorder met de inzet van ervaringsdeskundige Therapeuten.

Onze behandellocatie in Utrecht bestaat sinds 2015 en is een van onze grotere locaties. Op deze locatie zijn 30 behandelaren werkzaam die hulp bieden bij de behandeling van álle eetstoornissen, waaronder Ervaringsprofessionals®, Ervaringswerkers, Regiebehandelaren, Artsen, Psychiaters en Systeemtherapeuten. Benieuwd naar het behandelteam in Bilthoven? Bekijk de Therapeuten en het behandelteam met overige specialisten. Op deze locatie zijn cliënten uit omgeving Utrecht, De Bilt, Hilversum, Nieuwegein, Almere en Amersfoort in behandeling voor hun eetstoornis.

Ben je benieuwd of een behandeling bij Human Concern bij je past? Meld je dan aan voor onze webinar, waarin Ervaringsprofessional® Irene Groters (werkzaam op locatie Utrecht) informatie geeft over hulp bij je eetstoornis en vertelt over haar eigen ervaring met een eetstoornis.