Skip to main content
search

Nazorggroepen

Human Concern en Stichting JIJ werken samen op het gebied van hulp aan mensen met een eetstoornis. Het doel van de samenwerking is het organiseren en aanbieden van een nazorgtraject en daarmee de duurzaamheid van herstel borgen middels terugvalbegeleiding, langdurig vinger aan de pols en lotgenotensteun.

 

We zijn van start gegaan met de pilot online nazorggroep in samenwerking met Stichting JIJ. Daarnaast blijft de wens om van start te gaan met een pilot fysieke groep op onze locatie in Den Haag (bij minimaal 5 deelnemers). Geef in het formulier aan waar je voorkeur naar uit gaat.

  1. Heb je interesse in de nazorggroep meld je aan via onderstaand formulier.
  2. Vervolgens krijg je van Stichting JIJ de uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt e.e.a. uitgelegd. Tevens ontvang je informatie over omgangsregels/spelregels van de nazorggroep.
  3. Iedere maand kunnen er nieuwe deelnemers instromen.
  4. De nazorggroep zal gedurende zes maanden tweewekelijks plaatsvinden op dinsdagavond van 19:30-21:00 uur.
  5. Voor de nazorggroep wordt een eigen bijdrage van € 27,50 per keer gevraagd. Dit betekent dat je een factuur ontvangt van het totaalbedrag € 357,50 (€ 27,50 x 13).

Nb: Voorwaarde is wel dat je uit behandeling gaat/bent bij Human Concern. Je gaat van behandeling bij Human Concern naar begeleiding door Stichting JIJ.

Aanmelding via onderstaand formulier dient plaats te vinden binnen 2 maanden na afronding van de behandeling bij Human Concern.

Contra-indicaties 

  • Laag BMI (< 18) of somatische risico’s
  • De aanwezigheid/frequentie van (ernstige) eetstoornisklachten (braken, lijnen, verstoorde cognities etc.).
  • Opspelende comorbiditeit of ernstig trauma die ontregelend kunnen zijn en waarvoor mogelijk klinische behandeling nodig is.

Aanmeldformulier Nazorggroep

  • Let op: aanmelding via dit formulier dient plaats te vinden binnen 2 maanden na afronding van de behandeling bij Human Concern.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* is een verplicht veld

Close Menu