Skip to main content
search

Onze staf

Graag stellen de medewerkers van Human Concern zich aan je voor.

Klinisch psycholoog (Regiebehandelaar)/ Manager Behandelzaken Ravian Veenstra van Human Concern

Ravian Veenstra

Manager Behandelzaken/ Regiebehandelaar

Mijn naam is Ravian Veenstra, sinds september 2014 werkzaam als regiebehandelaar bij Human Concern en ondertussen Manager Behandelzaken. Van origine gespecialiseerd in kind en jeugd vanwege mijn interesse in vroegkinderlijke ontwikkeling en later mijn belangstelling voor de gehechtheidsrelatie tussen ouder en kind en de systemische dynamiek.
Ik ben bij Human Concern komen werken vanwege de visie op zorg, of hoe zorg/behandeling gegeven zou moeten worden. Mijn eerdere kennis en ervaring kan ik dan ook heel goed toepassen in de zoektocht op weg naar een duurzaam herstel samen met cliënten en medebehandelaren waarin ik zelf tegelijkertijd ook kan en mag leren.
Manager HR Marion Wouda van Human Concern

Marion Wouda

Projectmanager HR

Mijn naam is Marion Wouda en ik werk als Manager HR binnen Human Concern. Ik heb altijd binnen het HR werkveld gewerkt, zij het in verschillende rollen. HR kan het verschil maken vind ik door managers goed bij te staan in hun personeelsmanagement. Ik help graag met het vinden van de balans tussen de noodzakelijke zakelijkheid en het werkplezier dat nodig is om te kunnen schitteren. Inzetbaarheid is een thema dat mij na aan het hart staat. Doen waar je gelukkig van wordt maar ook waar je goed in bent en blijven meebewegen om de veranderingen het hoofd te kunnen bieden.

Ilana Okker

HR Adviseur

Ik ben Ilana Okker en ik heb al meer dan tien jaar ervaring in het werken met mensen. Nu werk ik als HR Adviseur bij Stichting Human Concern.

Ik heb altijd in de commerciële dienstverlening gewerkt en adviseerde bedrijven in de keuze van personeel. Ik wilde graag dit advies binnen een organisatie geven en samen met de organisatie de beste keuze maken. Daarnaast vind ik HR een leuk vak omdat je met vele facetten en afdelingen van de organisatie te maken hebt.

Na jaren in de commerciële dienstverlening gewerkt te hebben vind ik het heel interessant om bij Human Concern te werken. Deze organisatie is niet ontstaan vanuit een winstoogmerk, maar vanuit het helpen van mensen. Ik ben trots dat ik voor Human Concern mag werken.

Charlotte Bijkerk

Coördinator Onderzoek

Mijn naam is Charlotte Bijkerk en ik ben afgestudeerd Socioloog. In december 2014 ben ik begonnen met werken en sinds het najaar 2015 ben ik voornamelijk nog bezig met onderzoek voor Human Concern, waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van inzicht in onze behandelmethoden en herstelprocessen. Aan de hand van vragenlijsten die we gedurende de behandeling en na de behandeling bij onze cliënten afnemen, kunnen we inzicht krijgen in onze behandelresultaten. Ik werk met veel passie en gedrevenheid voor Human Concern en ik sta volledig achter de visie van onze behandelmethoden. Omdat ik zelf een eetstoornis heb gehad in het verleden kan ik mij goed inleven in onze cliënten en geeft het mij een extra boost om mij nog meer in te zetten voor Human Concern en haar cliënten.

Ieder persoon met een eetstoornis heeft een eigen verhaal en een eigen achtergrond. Van belang is om zorg op maat te leveren zodat ook jij je gehoord en begrepen voelt. Ik vind het belangrijk om de boodschap over te dragen dat herstel van een eetstoornis écht mogelijk is. Veel van mijn collega’s en ikzelf zijn daar het levende bewijs van. Mijn motivatie om te herstellen haalde ik vooral uit mijn omgeving en uit de liefde van mijn vrienden en mijn familie. Stapje voor stapje ben ik uit mijn isolement gestapt en kon ik uiteindelijk het leven weer omarmen.

Zonder de eerste stap te zetten zal de laatste stap van herstel ook niet gezet kunnen worden. Het kost veel tijd, energie en kracht vanuit jezelf en je omgeving, maar uiteindelijk zal je ontdekken dat ook jij de eetstoornis niet meer nodig hebt. Ik gun iedereen met een eetstoornis een leven zonder controle, dwang en angst. Ik hoop daarom dat jij ook de eerste stap durft te zetten!

Nina Dijksterhuis

Coördinator Facilitaire zaken en Preventiemedewerker

Ervaringsprofessional Marlon Santman van Human Concern

Marlon Santman

Locatiemanager

Marlon Santman is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Zwolle.
Ervaringsprofessional Marcella Hilbers

Marcella Hilbers

Locatiemanager

Marcella Hilbers is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Den Haag.
Ervaringsprofessional Nancy Haring van Human Concern

Nancy Sneller-Haring

Locatiemanager

Nancy Haring is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Zwolle.
Ervaringsprofessional en Locatiemanager van Human Concern Charlotte Gies

Charlotte Gies

Locatiemanager

Charlotte Gies is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Nijmegen.

Mirjam Sturkenboom

Locatiemanager

Mirjam Sturkenboom is Locatiemanager van Human Concern
Ervaringsprofessional van Human Concern Kim Wanders

Kim Wanders

Locatiemanager

Kim Wanders is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Amsterdam.
Ervaringsprofessional Hesther van 't Pad Bosch van Human Concern

Hesther van 't Pad Bosch

Locatiemanager

Hester van 't Pad Bosch is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Amsterdam.
Locatiecoördinator Gea Haasjes van Human Concern

Gea Haasjes

Locatie Coördinator

Ik ben Gea Haasjes en heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening op de Hogeschool Windesheim gedaan. Hierna heb ik ruim twintig jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. De laatste jaren merkte ik dat ik graag andere hulpverleners ondersteun en zaken voor hen regel, zodat zij zich volledig kunnen richten op de behandeling van cliënten. Bij Human Concern mag ik dit doen in de rol van Locatiecoördinator in Zwolle. De gedrevenheid en passie van het team om met cliënten te werken aan hun herstel is mooi om te zien vanaf de zijlijn en maakt dat het een super plek is om te werken.
Locatiecoördinator Pearl Verbeek van Human Concern

Pearl Verbeek

Locatiecoördinator / Kwaliteitsmedewerker

Ik ben Pearl Verbeek, afgestudeerd als Sociaal Psycholoog.

Bij Human Concern vervul ik de functie van Locatiecoördinator. Ik doe mijn werk met veel plezier en heb hierin een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij ons staat de cliënt altijd centraal. Door zorgvuldig te kijken naar de juiste match tussen cliënt en ervaringsprofessional willen wij ons doel nastreven: het genezen van cliënten.

Locatie Coördinator van Human Concern Lisette Schutte

Lisette Schutte

Locatiecoördinator

Ik ben Lisette Schutte en ik heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2010 ben ik als therapeut werkzaam geweest en heb ik mensen met een eetstoornis behandeld, waarvan sinds 2017 bij Human Concern.

Op dit moment ben ik werkzaam als Locatie coördinator in Bilthoven waarbij ik het leuk vind om vanuit een meer ondersteunende rol mijn bijdrage te kunnen leveren aan de behandelingen. De gedrevenheid en visie waarmee bij Human Concern gewerkt wordt maakt dat ik het een fijne plek vind om te werken.

Locatiecoördinator Jolanda Eijpen van Human Concern

Jolanda Eijpen

Projectleider Zorgondersteuning

Ik ben Jolanda Eijpen. Ik heb de laatste jaren gewerkt in de gezondheidszorg als teamsecretaresse. Vanaf de start van Human Concern locatie Tilburg (najaar 2017) ben ik werkzaam als locatiecoördinator op deze locatie. Hierbij ondersteun ik behandelaren in hun werk, zodat zij zich kunnen richten op de behandeling van cliënten. Dit maakt deze baan ontzettend leuk en uitdagend, zeker omdat de visie van Human Concern mij heel erg aanspreekt.
Ervaringsdeskundige Asli Hoek van Human Concern

Asli Hoek

Medewerker Zorgondersteuning

Mijn naam is Asli Hoek en ik ben ervaringswerker bij Human Concern.

Mijn passie en missie is om mensen te laten zien en voelen dat herstellen van een eetstoornis mogelijk is! Waar kan dat beter dan bij Human Concern? Ik geloof dat ervaringsdeskundigheid goud waard is en hier zet ik mij graag, samen met Human Concern, voor in.

Ik heb 4,5 jaar bij een bedrijf gewerkt, waar ik trainingen in de Benelux verzorgde. Mijn motto was ‘kennis is macht’ en ‘samen staan we sterk’. Ik vond dit werk heerlijk om te doen, echter ik miste het fulltime werken met mijn ervaring en passie. Daarom werkte ik, in mijn vrije tijd in mijn praktijk, waar ik kinderen en (jong) volwassenen begeleid met eetstoornissen en aanverwante diagnostiek. Tevens verzorgde ik veel gastlessen op scholen en aan professionals en werkte ik een paar uurtjes per week als vrijwillig ervaringsdeskundige op de PAAZ.

Toen de kans voorbijkwam om bij Human Concern al mijn ervaring en kennis te bundelen en in een fulltime baan om te zetten heb ik geen seconde getwijfeld, want dromen moet je volgen!

Nancy van Leeuwen

Medewerker Zorgondersteuning

Juliëtte van der Woude

Medewerker Zorgondersteuning

Mijn naam is Juliëtte en ik werk als Medewerker Zorgondersteuning op locatie Amsterdam. Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de UvA en ik ben eind 2019 afgestudeerd. Naast mijn studie heb ik gewerkt bij een kookschool in Amsterdam en bij een congres bureau op de Maag, Darm, Lever afdeling in het AMC. Hierdoor heb ik mijn passie ontwikkeld voor het werken met mensen en dan met voorkeur op het gebied van zorgen voor mensen. Bij Human Concern wordt dit op een mooie manier gecombineerd. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze warme en sfeervolle organisatie!

Mirjam Ben Adel

Medewerker Zorgondersteuning

Mirjam Ben Adel is Medewerker Zorgondersteuning bij Human Concern.

Tessa Zwart

Medewerker Zorgondersteuning

Kris Vis van Heemst

Medewerker Zorgondersteuning

Anke van Wengen

Medewerker Zorgondersteuning

Mijn naam is Anke en ik werk sinds 1 augustus 2021 als Medewerker Zorgondersteuning op locatie Amsterdam.
Na jarenlang als Account Manager in de reclamewereld te hebben gewerkt was ik toe aan iets heel anders, bij voorkeur in de zorgsector. Toen Human Concern op mijn pad kwam voelde dit direct goed. Zowel de visie als de aanpak spraken me heel erg aan. Daarnaast werken er erg veel leuke mensen, dus ik ben blij dat ik bij zo’n mooie organisatie terecht ben gekomen.
Frontoffice Medewerker Wendy van Holst van Human Concern

Wendy van der Holst

Frontoffice Medewerker

Ik ben Wendy en werk als Officemedewerker op de locatie Den Haag.
Ik heb de opleiding Toerisme gedaan. Hierna heb ik als salesmedewerker in verschillende kledingwinkels gewerkt.

Na dit een aantal jaar gedaan te hebben was ik toe aan een uitdaging en ben ik bij Adecco gaan werken. Via hen ben ik bij Human Concern terecht gekomen, waar ik direct een klik voelde. De open sfeer en het werken met ervaringsprofessionals vind ik erg fijn. Ik ben blij dat ik voor deze organisatie mag werken, omdat het heel dankbaar werk is.

Frontoffice medewerker Corine Faes van Human Concern

Corine Faes

Frontoffice Medewerker

Mijn naam is Corine en ik ben werkzaam als office medewerker bij Human Concern op locatie Tilburg. Ik heb hiervoor dertig jaar bij een bestralingsinstituut gewerkt en diverse functies gehad. Na een uitstapje van één jaar naar een wat commerciëlere functie is mij duidelijk geworden dat mijn hart meer ligt bij de zorg. Ik vind het daarom fijn dat ik de mogelijkheid krijg om de cliënten en de zorg professionals van Human Concern te ondersteunen en hun op die manier te “ontzorgen”.

Lucinda Garcia Kriekaard

Frontoffice Medewerker

Lucinda is werkzaam als Frontoffice Medewerker op onze locatie in Bilthoven.

Desirée Schukelaar

Frontoffice Medewerker

Desirée Schukelaar is Frontoffice Medewerker bij Human Concern.

Simone Beemsterboer

Directiesecretaresse

Mijn naam is Simone Beemsterboer. Ik ben sinds 1 februari 2021 werkzaam bij Human Concern als Directiesecretaresse op locatie Amsterdam. Hiervoor heb ik gewerkt als Executive Assistant voor een Amerikaans bedrijf.

Na jaren voor commerciële bedrijven te hebben gewerkt was ik op zoek naar een bedrijf gericht op mensen in plaats van producten. Human Concern was precies wat ik zocht. Blij om onderdeel te zijn van dit mooie en unieke bedrijf!

Jacqueline Branderhorst

Frontoffice Medewerker

Ria van de Pol

Frontoffice Medewerker

Leo van Dommelen

Controller

Ayla Akbulut

Financieel administratief medewerker

Close Menu