Onze staf

Graag stellen de medewerkers van Human Concern zich aan je voor.

Carmen Netten

Bestuurder en oprichter

Carmen Netten is bestuurder en oprichter van Human Concern.
Manager Bedrijfsvoering Richard Bot van Human Concern

Richard Bot

Bestuurder

Mijn naam is Richard Bot. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam bij Human Concern als bestuurder. Hiervoor was ik werkzaam als Registeraccountant. Helaas veranderde het accountant vak de laatste jaren, waardoor ik mijn cliënten niet meer mocht helpen maar moest controleren. Ik ben accountant geworden om bedrijven en instellingen te helpen en dus werd het voor mij tijd om met roer om te gooien en aan de andere kant van de tafel te gaan zitten. De opdracht bij Human Concern sprak en spreekt mij enorm aan vanwege de mooie visie en omdat ik hier echt veel kan helpen.
Manager Marketing en Communicatie van Human Concern Inge Rost van Tonningen

Inge Rost van Tonningen

Manager Marketing & Communicatie

Mijn naam is Inge Rost van Tonningen en ik ben Manager Marketing & Communicatie
bij Human Concern. Na mijn studie Media, Informatie & Communicatie ben ik nu een aantal jaar werkzaam in de marketing en communicatie.

Nadat ik de afgelopen jaren in de commerciële sector heb gewerkt, krijg ik bij Human Concern de kans om mijn passie voor communicatie in te zetten voor een bedrijf dat zich bezig houdt met een belangrijk maatschappelijk doel. Toen ik voor het eerst hoorde over Human Concern was ik meteen onder de indruk van de unieke werkwijze waarmee zij haar cliënten behandelt. Ik ben dan ook heel blij dat ik deel mag uitmaken van deze bijzondere organisatie.

Manager Behandelzaken/ Regiebehandelaar van Human Concern Ravian Veenstra

Ravian Veenstra

Manager Behandelzaken/ Regiebehandelaar

Mijn naam is Ravian Veenstra, sinds september 2014 werkzaam als regiebehandelaar bij Human Concern en ondertussen Manager Behandelzaken. Van origine gespecialiseerd in kind en jeugd vanwege mijn interesse in vroegkinderlijke ontwikkeling en later mijn belangstelling voor de gehechtheidsrelatie tussen ouder en kind en de systemische dynamiek.
Ik ben bij Human Concern komen werken vanwege de visie op zorg, of hoe zorg/behandeling gegeven zou moeten worden. Mijn eerdere kennis en ervaring kan ik dan ook heel goed toepassen in de zoektocht op weg naar een duurzaam herstel samen met cliënten en medebehandelaren waarin ik zelf tegelijkertijd ook kan en mag leren.
Manager HR van Human Concern

Marion Wouda

Manager HR

Mijn naam is Marion Wouda en ik werk als Manager HR binnen Human Concern. Ik heb altijd binnen het HR werkveld gewerkt, zij het in verschillende rollen. HR kan het verschil maken vind ik door managers goed bij te staan in hun personeelsmanagement. Ik help graag met het vinden van de balans tussen de noodzakelijke zakelijkheid en het werkplezier dat nodig is om te kunnen schitteren. Inzetbaarheid is een thema dat mij na aan het hart staat. Doen waar je gelukkig van wordt maar ook waar je goed in bent en blijven meebewegen om de veranderingen het hoofd te kunnen bieden.
Manager Zorg van Human Concern Hein Schepens

Hein Schepens

Manager Zorg

Mijn naam is Hein Schepens en ik ben Regio Manager binnen Human Concern. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als manager in zowel ziekenhuizen als in een Zelfstandig Behandel Centra (ZBC). Ik heb zelf een zorgachtergrond dus weet uit ervaring hoe het is om als zorgverlener te werken. Deze kennis zet ik in bij mijn rol als Regio Manager. Mijn werk is er altijd op gericht het werk voor de zorgverleners zo optimaal mogelijk te maken zodat zij zich kunnen richten op het behandelen van cliënten. Ik heb zelf geen eetstoornis gehad maar ben wel altijd erg bewust bezig met gezond leven, veel bewegen en let op een gebalanceerde voeding. Ik hoop met mijn kennis en kunde een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het team van human concern.
Locatiemanager van Human Concern Marlon Santman

Marlon Santman

Locatiemanager

Marlon Santman is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Zwolle.
Locatiemanager van Human Concern Marcella Hilbers

Marcella Hilbers

Locatiemanager

Marcella Hilbers is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Den Haag.
Locatiemanager van Human Concern Nancy Haring

Nancy Sneller-Haring

Locatiemanager

Nancy Haring is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Zwolle.
Ervaringsprofessional en Locatiemanager van Human Concern Charlotte Gies

Charlotte Gies

Locatiemanager

Charlotte Gies is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Nijmegen.

Mirjam Sturkenboom

Locatiemanager

Mirjam Sturkenboom is Locatiemanager van Human Concern
Ervaringsprofessional van Human Concern Kim Wanders

Kim Wanders

Locatiemanager

Kim Wanders is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Amsterdam.
Ervaringsprofessional van Human Concern Hester van t'Pad Bosch

Hester van 't Pad Bosch

Locatiemanager

Hester van 't Pad Bosch is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Amsterdam.

Karin van der Zwan

Locatiemanager

Mijn naam is Karin van der Zwan en ik ben per 1 mei werkzaam als locatiemanager in Amsterdam.
Ooit begonnen als verpleegkundige en na een studie Psychologie ben ik vooral als manager werkzaam geweest in verschillende zorginstellingen. Een paar jaar geleden besloot ik me meer op de inhoud te richten en volgde onder andere een wandelcoachopleiding en de basisopleiding CGT. Het werken met Ervaringsprofessionals trok me aan bij Human Concern. Tevens vind ik mijn functie een mooie combinatie van management en inhoudelijk therapeutenwerk en kan ik mijn eigen ervaring optimaal inzetten.
Locatiemanager van Human Concern Sandra Knijn

Sandra Knijn

Locatiemanager

Sandra Knijn is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Amsterdam.
Ervaringsprofessional van Human Concern Joanneke Mulder

Joanneke Mulder

Locatiemanager

Joanneke Mulder is naast Ervaringsprofessional ook Locatiemanager in Den Haag.
HR Adviseur van Human Concern Ilana Okker

Ilana Okker

HR Adviseur

Ik ben Ilana Okker en ik heb al meer dan tien jaar ervaring in het werken met mensen. Nu werk ik als HR Adviseur bij Stichting Human Concern.

Ik heb altijd in de commerciële dienstverlening gewerkt en adviseerde bedrijven in de keuze van personeel. Ik wilde graag dit advies binnen een organisatie geven en samen met de organisatie de beste keuze maken. Daarnaast vind ik HR een leuk vak omdat je met vele facetten en afdelingen van de organisatie te maken hebt.

Na jaren in de commerciële dienstverlening gewerkt te hebben vind ik het heel interessant om bij Human Concern te werken. Deze organisatie is niet ontstaan vanuit een winstoogmerk, maar vanuit het helpen van mensen. Ik ben trots dat ik voor Human Concern mag werken.

HR Medewerker van Human Concern Conchita Mikkers

Conchita Mikkers

HR Medewerker

Mijn naam is Conchita Mikkers en ik werk als HR Medewerker bij Human Concern op locatie Amsterdam.

Na ruim tien jaar op de HR afdeling in een beveiligingsbranche op Schiphol te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden bij Human Concern! Toen ik voor de eerste keer binnenkwam bij Human Concern, voelde dit echt als thuiskomen. Wat een prettige en warme sfeer! Ik wist meteen dat ik hier heel graag onderdeel van wilde maken. Ik vind het fantastisch om mee te mogen bouwen aan deze mooie organisatie en mijn steentje hierin te mogen bijdragen.

Locatiecoördinator van Human Concern Marielle Roodenburg

Mariëlle Roodenburg

Locatiecoördinator

Mijn naam is Mariëlle Roodenburg en ik heb kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd aan de VU in Amsterdam. In 2013 heb ik deze opleiding afgerond en kort daarna ben ik bij Human Concern terecht gekomen. Tijdens mijn studie hoorde ik over Human Concern toen het onderwerp eetstoornissen aan bod kwam. Eenmaal op de website gekeken werd ik heel enthousiast over dit bedrijf, de visie en werkwijze.

Toen ik hier begon met werken bleek (en blijkt!) dat er bij Human Concern met ontzettend veel passie gewerkt wordt, met elkaar, voor de cliënten.

Momenteel ben ik Locatiecoördinator op locatie Den Haag. Een veelzijdige en zeer leuke functie, waarmee ik me kan inzetten voor deze bijzondere behandeling.

Locatiecoördinator Gea Haasjes van Human Concern

Gea Haasjes

Locatie Coördinator

Ik ben Gea Haasjes en heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening op de Hogeschool Windesheim gedaan. Hierna heb ik ruim twintig jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. De laatste jaren merkte ik dat ik graag andere hulpverleners ondersteun en zaken voor hen regel, zodat zij zich volledig kunnen richten op de behandeling van cliënten. Bij Human Concern mag ik dit doen in de rol van Locatiecoördinator in Zwolle. De gedrevenheid en passie van het team om met cliënten te werken aan hun herstel is mooi om te zien vanaf de zijlijn en maakt dat het een super plek is om te werken.
Locatiecoördinator van Human Concern Pearl Verbeek

Pearl Verbeek

Locatiecoördinator

Ik ben Pearl Verbeek, afgestudeerd als Sociaal Psycholoog.

Bij Human Concern vervul ik de functie van Locatiecoördinator. Ik doe mijn werk met veel plezier en heb hierin een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij ons staat de cliënt altijd centraal. Door zorgvuldig te kijken naar de juiste match tussen cliënt en ervaringsprofessional willen wij ons doel nastreven: het genezen van cliënten.

Locatie Coördinator van Human Concern Lisette Schutte

Lisette Schutte

Locatiecoördinator

Ik ben Lisette Schutte en ik heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2010 ben ik als therapeut werkzaam geweest en heb ik mensen met een eetstoornis behandeld, waarvan sinds 2017 bij Human Concern.

Op dit moment ben ik werkzaam als Locatie coördinator in Bilthoven waarbij ik het leuk vind om vanuit een meer ondersteunende rol mijn bijdrage te kunnen leveren aan de behandelingen. De gedrevenheid en visie waarmee bij Human Concern gewerkt wordt maakt dat ik het een fijne plek vind om te werken.

Locatiecoördinator Jolanda Eijpen van Human Concern

Jolanda Eijpen

Projectleider Zorgondersteuning

Ik ben Jolanda Eijpen. Ik heb de laatste jaren gewerkt in de gezondheidszorg als teamsecretaresse. Vanaf de start van Human Concern locatie Tilburg (najaar 2017) ben ik werkzaam als locatiecoördinator op deze locatie. Hierbij ondersteun ik behandelaren in hun werk, zodat zij zich kunnen richten op de behandeling van cliënten. Dit maakt deze baan ontzettend leuk en uitdagend, zeker omdat de visie van Human Concern mij heel erg aanspreekt.
Medewerker Zorgondersteuning van Human Concern Asli Hoek

Asli Hoek

Medewerker Zorgondersteuning

Mijn naam is Asli Hoek en ik ben ervaringswerker bij Human Concern.

Mijn passie en missie is om mensen te laten zien en voelen dat herstellen van een eetstoornis mogelijk is! Waar kan dat beter dan bij Human Concern? Ik geloof dat ervaringsdeskundigheid goud waard is en hier zet ik mij graag, samen met Human Concern, voor in.

Ik heb 4,5 jaar bij een bedrijf gewerkt, waar ik trainingen in de Benelux verzorgde. Mijn motto was ‘kennis is macht’ en ‘samen staan we sterk’. Ik vond dit werk heerlijk om te doen, echter ik miste het fulltime werken met mijn ervaring en passie. Daarom werkte ik, in mijn vrije tijd in mijn praktijk, waar ik kinderen en (jong) volwassenen begeleid met eetstoornissen en aanverwante diagnostiek. Tevens verzorgde ik veel gastlessen op scholen en aan professionals en werkte ik een paar uurtjes per week als vrijwillig ervaringsdeskundige op de PAAZ.

Toen de kans voorbijkwam om bij Human Concern al mijn ervaring en kennis te bundelen en in een fulltime baan om te zetten heb ik geen seconde getwijfeld, want dromen moet je volgen!

Frontoffice medewerker van Human Concern Jeanette den Blijker

Jeanette den Blijker

Frontoffice Medewerker

Frontoffice medewerker van Human Concern Wendy van Holst

Wendy van der Holst

Frontoffice Medewerker

Ik ben Wendy en werk als Officemedewerker op de locatie Den Haag.
Ik heb de opleiding Toerisme gedaan. Hierna heb ik als salesmedewerker in verschillende kledingwinkels gewerkt.

Na dit een aantal jaar gedaan te hebben was ik toe aan een uitdaging en ben ik bij Adecco gaan werken. Via hen ben ik bij Human Concern terecht gekomen, waar ik direct een klik voelde. De open sfeer en het werken met ervaringsprofessionals vind ik erg fijn. Ik ben blij dat ik voor deze organisatie mag werken, omdat het heel dankbaar werk is.

Frontoffice medewerker van Human Concern Corine Faes

Corine Faes

Frontoffice Medewerker

Mijn naam is Corine en ik ben werkzaam als office medewerker bij Human Concern op locatie Tilburg. Ik heb hiervoor dertig jaar bij een bestralingsinstituut gewerkt en diverse functies gehad. Na een uitstapje van één jaar naar een wat commerciëlere functie is mij duidelijk geworden dat mijn hart meer ligt bij de zorg. Ik vind het daarom fijn dat ik de mogelijkheid krijg om de cliënten en de zorg professionals van Human Concern te ondersteunen en hun op die manier te “ontzorgen”.
Frontoffice medewerker Esther Vereecken van Human Concern

Esther Vereecken

Frontoffice Medewerker

Mijn naam is Esther en ik werk voor Human Concern op de locatie in Zwolle. Na mijn opleiding International Hospitality Management ben ik ruim twaalf jaar werkzaam geweest in een zorghotel. Hier heb ik met veel plezier veel verschillende gasten ontvangen en er voor gezorgd dat ze een zo aangenaam mogelijk verblijf hebben gehad. De visie van Human Concern spreekt mij zeer aan en hier draag ik graag mijn steentje aan bij.
Frontoffice medewerker Annette de Vente van Human Concern

Annette de Vente

Frontoffice Medewerker

Ik heb de opleiding M.D.G.O. Agogisch Werk gevolgd. Na vele verschillende baantjes, ben ik de laatste jaren werkzaam geweest bij Carlisle Construction Materials als Receptioniste en Inkoopmedewerkster. Na acht jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde uit de commerciële wereld en graag met mensen werken. Ik heb een uitstapje van een jaar gemaakt in de ouderenzorg, waar ik erachter ben gekomen dat mijn hart écht ligt in de zorg.

Bij Human Concern kan ik mijn ervaring als receptioniste en het contact met mensen combineren.

Frontoffice medewerker van Human Concern Monique Frie

Monique Frie

Frontoffice Medewerker

Medewerker Zorgondersteuning van Human Concern Ildiko Muskee

Ildiko Muskee - Mikus

Medewerker Zorgondersteuning

Mijn naam is Ildiko en op 1 augustus ben ik bij Human Concern gestart als Coördinator Aanmelding en Intake. Na veertien jaar trouwe dienst bij Parnassia Groep, eerst als Coördinator en het afgelopen jaar als Projectmanager, vond ik het tijd om over te stappen naar een andere organisatie. Ik zie een leuke uitdaging bij Human Concern en ik heb er veel zin in om samen te werken in een groeiende en ambitieuze organisatie.
Adviseur Marketing & Communicatie van Human Concern Saskia Bergmeijer

Saskia Bergmeijer

Adviseur Marketing & Communicatie

Ik ben Saskia Bergmeijer, 25 jaar oud en sinds december jl. werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie van Human Concern. Ik ben hierin de creatieveling waarbij ik designs ontwerp voor promotiemateriaal en sociale media posts. Ook onderhoud ik het contact met cliënten om hen hopelijk te positioneren als ambassadeur en verzorg ik de sociale mediakanalen waar Human Concern actief op is.

In januari jl. heb ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie afgerond en was ik werkzaam als online redacteur voor online reismagazine Getaway Travel. Ik hoop met mijn frisse en creatieve blik een goede bijdrage te leveren aan de positie van Human Concern en hiermee cliënten indirect te helpen bij hun weg naar herstel.

Kwaliteitsmedewerker van Human Concern Elly Besuyen

Elly Besuyen

Kwaliteitsmedewerker

Ik ben Elly Besuyen, ik werk bij Human Concern als kwaliteitsmedewerker. Het hoofdkantoor in Amsterdam is mijn vaste werkplek, maar ook op andere locaties ben ik regelmatig te vinden. Hiervoor werkte ik gedurende meer dan tien jaar als kwaliteitsmedewerker bij verschillende zorginstellingen. Ook volgde ik een opleiding tot psychosociaal werker, studeerde ik orthopedagogiek en werkte ik als hulpverlener met kinderen en jongeren.
Ik ben er trots op te mogen werken bij hèt behandelcentrum voor eetstoornissen en een bijdrage te leveren aan de kwaliteitsdoelstellingen van deze prachtige organisatie.
Senior Assistent Controller van Human Concern Douwe Adema

Douwe Adema

Senior Assistent Controller

Sander de Vos

Onderzoeker

Sander de Vos is wetenschappelijk onderzoeker en projectleider ROM bij Stichting Human Concern. Naast analyse en rapportage van ROM op beleidsniveau houdt hij zich bezig met het trainen en ondersteunen van behandelaren in het gebruik van ROM in de behandeling. Tevens doet hij onderzoek naar duurzaam herstel en ervaringsdeskundigheid onder therapeuten (Ervaringsprofessionaliteit). Hij is met lof afgestudeerd in de psychologie op het testen van ontwikkelingsmodellen van burn-out door middel van Rasch-analyse.

Merijn Boekel - van den Brink

Functionaris Gegevensbescherming

Mijn naam is Merijn van den Brink. Ik heb psychologie aan de UvA gestudeerd.

Binnen Stichting Human Concern houd ik me bezig met het coördineren en evalueren van de verschillende projecten en zorgproducten. Op die manier hoop ik ook mijn steentje bij te dragen aan het verder verspreiden en ontwikkelen van het gedachtegoed van Human Concern.

Ik heb Human Concern leren kennen door een vriendin die hier succesvol behandeld is. Ook daarvoor al had ik dicht om mijn heen mensen met een eetstoornis. Op de harde manier heb ik toen geleerd dat het niet altijd makkelijk is om de juiste hulp te krijgen. Wat zou het fijn geweest zijn als iemand toen gezegd had dat herstel mogelijk is. Die overtuiging is niet alleen voor cliënten van belang maar ook voor de omgeving. Het is een overtuiging die ik anderen zo gun.

Charlotte Bijkerk

Coördinator Onderzoek

Mijn naam is Charlotte Bijkerk en ik ben afgestudeerd Socioloog. In december 2014 ben ik begonnen met werken en sinds het najaar 2015 ben ik voornamelijk nog bezig met onderzoek voor Human Concern, waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van inzicht in onze behandelmethoden en herstelprocessen. Aan de hand van vragenlijsten die we gedurende de behandeling en na de behandeling bij onze cliënten afnemen, kunnen we inzicht krijgen in onze behandelresultaten. Ik werk met veel passie en gedrevenheid voor Human Concern en ik sta volledig achter de visie van onze behandelmethoden. Omdat ik zelf een eetstoornis heb gehad in het verleden kan ik mij goed inleven in onze cliënten en geeft het mij een extra boost om mij nog meer in te zetten voor Human Concern en haar cliënten.

Ieder persoon met een eetstoornis heeft een eigen verhaal en een eigen achtergrond. Van belang is om zorg op maat te leveren zodat ook jij je gehoord en begrepen voelt. Ik vind het belangrijk om de boodschap over te dragen dat herstel van een eetstoornis écht mogelijk is. Veel van mijn collega’s en ikzelf zijn daar het levende bewijs van. Mijn motivatie om te herstellen haalde ik vooral uit mijn omgeving en uit de liefde van mijn vrienden en mijn familie. Stapje voor stapje ben ik uit mijn isolement gestapt en kon ik uiteindelijk het leven weer omarmen.

Zonder de eerste stap te zetten zal de laatste stap van herstel ook niet gezet kunnen worden. Het kost veel tijd, energie en kracht vanuit jezelf en je omgeving, maar uiteindelijk zal je ontdekken dat ook jij de eetstoornis niet meer nodig hebt. Ik gun iedereen met een eetstoornis een leven zonder controle, dwang en angst. Ik hoop daarom dat jij ook de eerste stap durft te zetten!

Nina Dijksterhuis

Coördinator Facilitaire zaken en Preventiemedewerker

Nancy van Leeuwen

Medewerker Zorgondersteuning

Medewerker Zorgondersteuning van Human Concern Joelle Heijstek

Joelle Heijstek

Medewerker Zorgondersteuning

Juliëtte van der Woude

Medewerker Zorgondersteuning

Mijn naam is Juliëtte en ik werk als Medewerker Zorgondersteuning op locatie Amsterdam. Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de UvA en ik ben eind 2019 afgestudeerd. Naast mijn studie heb ik gewerkt bij een kookschool in Amsterdam en bij een congres bureau op de Maag, Darm, Lever afdeling in het AMC. Hierdoor heb ik mijn passie ontwikkeld voor het werken met mensen en dan met voorkeur op het gebied van zorgen voor mensen. Bij Human Concern wordt dit op een mooie manier gecombineerd. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze warme en sfeervolle organisatie!
Locatiemanager van Human Concern Helena van Turenhout

Helena van Turennout

Locatiecoördinator

Mijn naam is Helena en ik woon in het mooie Utrecht. In het verleden heb ik in het hoge noorden (Groningen) de studie Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond. Nu werk ik met veel plezier als locatiecoördinator bij Human Concern. Wat ik erg leuk vind aan deze rol is dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor collega’s. Ik zie het als een uitdaging om een onderdeel te zijn van de passie en visie die Human Concern uitstraalt.

Mandy Löwe

Financieel Administratief medewerker

Ik ben Mandy Löwe en ben sinds 1 juli 2020 werkzaam op de afdeling financiën op de locatie in Amsterdam.
Ik ben de afgelopen jaren altijd werkzaam geweest op de afdeling financiën, dit is de plek waar ik mij thuis voel. Toen ik bij Human Concern binnenkwam voelde ik mij hier ook gelijk thuis. Een rustgevend gevoel en een prettige sfeer.
Bijna altijd heb ik in de commerciële dienstverlening gewerkt, maar ik ben er achter dat ik een “mensen” mens ben, dus zal ik mij bij Human Concern op mijn best voelen. Ik hoop een steentje bij te kunnen dragen om deze mooie organisatie tot een ‘succes’ te mogen maken.

Jeff Zegers

Projectleider

Jeff Zegers is Projectleider van Human Concern.
Psychiater van Human Concern Doreen Attu

Doreen Attu

Portefeuillehouder Medische Zaken/ Psychiater

Doreen Attu is naast Psychiater/Regiebehandelaar ook Portefeuillehouder Medische Zaken.

Ik ben Doreen Attu, psychiater, werkzaam bij Human Concern Amsterdam. Mijn opleiding Geneeskunde heb ik afgerond in 2005, waarna ik mij heb gespecialiseerd tot psychiater. Een prachtig vak waarbij de mens in zijn totaliteit wordt gezien, waarin er echt contact is en mensen zonder angst voor veroordeling kunnen spreken over alle facetten van hun leven, met name over moeilijke, pijnlijke en ingrijpende ervaringen. Zo maakte ik kennis met het vak psychiatrie als co-assistent gedurende mijn opleiding tot arts en zo wil ik mijn vak uitoefenen.

Na een periode in een land te hebben gewerkt met weinig professionals en waar weinig middelen ter beschikking stonden heb ik geleerd dat, ongeacht het onderliggend lijden, het contact één van de belangrijkste middelen is dat je als psychiater/hulpverlener hebt. Helaas is er, als gevolg van de bezuinigingen, binnen de GGZ weinig overeind gebleven van dit gedachtegoed. Keer op keer werd ik geconfronteerd met productie draaien en weinig tijd voor contact en verdieping met als gevolg een voor mij teleurstellend resultaat en weinig voldoening in mijn vak. Ik heb ervoor gekozen om bij Human Concern te werken, omdat Human Concern naar mijn idee wel oog heeft voor het belang van goed contact en juist vanuit dat contact zijn behandelingen inzet. Een visie waarin ik mij helemaal kan vinden.

Simone Beemsterboer

Directiesecretaresse

Mijn naam is Simone Beemsterboer. Ik ben sinds 1 februari 2021 werkzaam bij Human Concern als Directiesecretaresse op locatie Amsterdam. Hiervoor heb ik gewerkt als Executive Assistant voor een Amerikaans bedrijf.

Na jaren voor commerciële bedrijven te hebben gewerkt was ik op zoek naar een bedrijf gericht op mensen in plaats van producten. Human Concern was precies wat ik zocht. Blij om onderdeel te zijn van dit mooie en unieke bedrijf!

Senior medewerker Zorgondersteuning van Human Concern Wishaal Ramparichan

Wishaal Ramparichan

Senior Medewerker Zorgondersteuning

Wishaal Ramparichan is senior medewerker zorgondersteuning bij Human Concern.
Frontoffice medewerker van Human Concern Desiree Schukelaar

Desirée Schukelaar

Frontoffice Medewerker

Desirée Schukelaar is Frontoffice Medewerker bij Human Concern.

Mirjam Ben Adel

Medewerker Zorgondersteuning

Mirjam Ben Adel is Medewerker Zorgondersteuning bij Human Concern.
Projectleiden VIPP van Human Concern Maarten de Lange

Maarten de Lange

Projectleider VIPP GZZ

Maarten de Lange is Projectleider VIPP GZZ bij Human Concern.

Monique Kwakman

Projectleider

Monique Kwakman is Projectleider bij Human Concern.

Belinda Brandwacht

Analist/ Functioneel Beheerder

Mijn naam is Belinda Brandwacht en ik werk sinds april 2021 als Business analist/Functioneel Beheerder Medicore bij Human Concern. Ik heb hiervoor als consultant gewerkt voor een bedrijf dat software voor elektronische patiëntendossiers ontwikkelt, ook in de GGZ. Een van de redenen om voor mij bij Human Concern te gaan werken, is omdat de visie mij hier erg aanspreekt. Ik vind mijn functie erg leuk omdat dit voor mij een goede balans biedt tussen uitdagende technische puzzelstukken en een stukje hulpvaardigheid en technische ondersteuning.

Dideke Ros

Manager Academy

Mijn naam is Dideke Ros en ben vanaf 1 april 2021 werkzaam als Manager Academy bij Human Concern.

Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd als Creatief Therapeut BV, maar heb al snel de stap naar het bedrijfsleven gezet middels het verkopen, ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen en trainingen.

Binnen Human Concern zal me bezighouden met het verder uitbouwen van de Academy. Wegen bewandelen, waardoor we continu leren en ontwikkelen op een hoogwaardige manier kunnen faciliteren, zijn me niet onbekend en doe ik heel graag. Want er is niets zo mooi dan iemand zijn of haar (on)ontdekt potentieel te laten benutten.

Cheryse Doorson

Medewerker Zorgondersteuning

Cheryse is Medewerker Zorgondersteuning bij Human Concern.

Anke van Wengen

Medewerker Zorgondersteuning

Mijn naam is Anke en ik werk sinds 1 augustus 2021 als Medewerker Zorgondersteuning op locatie Amsterdam.
Na jarenlang als Account Manager in de reclamewereld te hebben gewerkt was ik toe aan iets heel anders, bij voorkeur in de zorgsector. Toen Human Concern op mijn pad kwam voelde dit direct goed. Zowel de visie als de aanpak spraken me heel erg aan. Daarnaast werken er erg veel leuke mensen, dus ik ben blij dat ik bij zo’n mooie organisatie terecht ben gekomen.