Skip to main content
search

Online Therapie: Webinars

Regelmatig geeft één van onze Ervaringsprofessionals een thema-gerelateerde webinar, om jullie ook online te kunnen ondersteunen in jullie weg naar herstel. Want zeker tijdens de coronacrisis kan de eetstoornis extra aan je trekken of loop je tegen dingen aan waar je wel wat advies bij kan gebruiken. Ook als je niet in behandeling bent bij Human Concern ben je meer dan welkom bij deze webinars. Hieronder staat een overzicht met alle webinars voor de komende periode. Alle webinars duren ongeveer een uur en zijn gratis bij te wonen, aanmelding vooraf is niet nodig. Je hoeft je alleen aan te melden voor onze algemene webinar over de behandeling bij Human Concern. Dat kan onderaan deze pagina.

De webinars worden niet opgenomen dus zet het vooral in je agenda zodat je niks hoeft te missen! Op deze pagina zal op de dag van de webinar een link verschijnen die je kunt aanklikken. Deze link zal je direct naar de webinar leiden, die wij via Microsoft Teams organiseren. Bij deelname aan de webinar kun je zelf je naam invullen waarmee je zichtbaar bent op de chat. Mocht je webcam/camera/microfoon niet automatisch op ‘uitgeschakeld’ staan willen we je vragen deze vooraf uit te schakelen.

Medewerker Zorgondersteuning van Human Concern Asli HoekAlgemene webinar Human Concern met Asli Hoek
Datum en tijd volgt nog!

Ben je benieuwd naar de behandelmogelijkheden bij Human Concern voor jezelf of voor een naastbetrokkene? Of ben je verwijzer en ben je benieuwd of een behandeling bij Human Concern geschikt is voor een van je patiënten met een eetstoornisBinnenkort kun je je aanmelden voor onze algemene webinar. Tijdens deze webinar zal onze Ervaringswerker Asli Hoek je meer vertellen over Human Concern, onze unieke behandelvisie en de behandeling door Ervaringsprofessionals. Aan het einde van de webinar is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Binnenkort gaan de aanmeldingen open!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je naast onze webinars behoefte aan extra steun tijdens coronatijd? Neem dan ook eens een kijkje op de website van MIND. Hier vind je verschillende initiatieven die mensen met psychische klachten helpen tijdens deze lastige periode.

Close Menu