Online Therapie: Webinars

Het coronavirus bezorgt iedereen een gekke tijd. Je zit opeens veel meer thuis en je dagelijkse routine is waarschijnlijk heel anders. Voor mensen met een (eet)stoornis kan deze periode nog een stuk lastiger zijn. Daarom organiseren wij tijdens het coronavirus extra online therapie in de vorm van webinars, om jullie extra ondersteuning te bieden: de coronaserie. Hieronder staat een overzicht met alle webinars voor de komende periode. Alle webinars duren ongeveer een uur en zijn gratis bij te wonen, aanmelding vooraf is niet nodig. Je hoeft je alleen aan te melden voor onze algemene webinar over de behandeling bij Human Concern. Dat kan onderaan deze pagina. De webinars worden niet opgenomen dus zet het vooral in je agenda zodat je niks hoeft te missen!

Op deze pagina zal op de dag van de webinar een link verschijnen die je kunt aanklikken. Deze link zal je direct naar de webinar leiden. Wanneer je de link in je browser opent, kan je klikken op: “If you cannot run or download the application, join from your browser.” Op deze manier hoef je niets te downloaden en kan je via je internetbrowser de webinar volgen. Bij deelname aan de webinar kun je zelf je naam invullen waarmee je zichtbaar bent op de chat. Mocht je webcam/camera/microfoon niet automatisch op ‘uitgeschakeld’ staan willen we je vragen deze vooraf uit te schakelen.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe thema-webinars gepland. Houd deze pagina en onze sociale media kanalen in de gaten, hierop vermelden wij wanneer wij weer een online webinar organiseren!

 

Heb je naast onze webinars behoefte aan extra steun tijdens coronatijd? Neem dan ook eens een kijkje op de website van MIND. Hier vind je verschillende initiatieven die mensen met psychische klachten helpen tijdens deze lastige periode.

 

Medewerker Zorgondersteuning van Human Concern Asli HoekAlgemene webinar over onze behandeling met Asli Hoek
Donderdag 17 december om 16.00 uur

Ben je benieuwd naar de behandelmogelijkheden bij Human Concern voor jezelf of voor een naastbetrokkene? Of ben je verwijzer en ben je benieuwd of een behandeling bij Human Concern geschikt is voor een van je patiënten met een eetstoornisMeld je dan hieronder aan voor onze algemene webinar op donderdag 17 december om 16.00 uur. Tijdens deze webinar zal onze Ervaringswerker Asli Hoek je meer vertellen over Human Concern, onze unieke behandelvisie en de behandeling door Ervaringsprofessionals. Aan het einde van de webinar is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen. Na je aanmelding ontvang je van ons op de dag van de webinar een link om deel te nemen.

Meld je hier aan

Kan je niet bij de webinar aanwezig zijn of wil je meer informatie? Lees dan hier al onze blogs die zijn geschreven door onze ervaringsdeskundige Therapeuten en Trainers, ten tijde van corona.