Skip to main content
search
Nieuws

Carmen Netten en Human Concern beëindigen hun samenwerking

By 25 januari 2024No Comments

Carmen Netten is oprichter van Human Concern. Samen met haar echtgenoot Jouke Hoeksma bouwde zij Human Concern uit tot één van de grootste specialistische GGZ instellingen voor de behandeling van eetstoornissen in Nederland. Nadat Netten eind 2021 haar meerderheidsbelang in Human Concern had verkocht aan Forta, hebben Human Concern en Netten nu besloten dat hun wegen volledig gaan scheiden.

Daarnaast willen partijen aangeven, dat overleg tussen Human Concern en voormalig bestuurder Hoeksma over de financiële verhoudingen ook een einde heeft gemaakt aan de tussen hen bestaande geschillen, waarbij partijen elkaar over en weer geen verwijten meer maken. De eerder jegens elkaar ingestelde procedures en vorderingen zijn inmiddels ingetrokken. De onderlinge
financiële verhoudingen van alle betrokkenen zijn naar ieders tevredenheid afgewikkeld. Dit bericht kan tevens worden beschouwd als eerherstel van de heer Hoeksma.

Human Concern bedankt Netten voor haar inzet, passie en bewezen diensten ten behoeve van haar cliënten en medewerkers. Ook in meer algemene zin heeft Nettens vastberadenheid en gedrevenheid bijgedragen aan het optimaliseren van behandelen van eetstoornissen in Nederland. Haar ideeën waren vernieuwend, innovatief en vooruitstrevend.

Netten is voornemens door te gaan met het door Netten in Portugal ontwikkelde klinische boost programma Be-Leef! en het trainen van zorgprofessionals en zij wenst Human Concern het allerbeste toe. Zij is trots op haar collega’s die allemaal vanuit eigen ervaring en met zeer veel kennis en passie samen met hun cliënten blijven werken aan herstel; altijd in het belang van de cliënt. Altijd samen en altijd vanuit het hart 💗, want dat klopt!

Close Menu