Skip to main content
search

Webinar: Coronavirus en een eetstoornis

Het is voor iedereen in Nederland een vreemde tijd. Wij beseffen ons dat de omstandigheden door het coronavirus wellicht extra zwaar zijn voor mensen met een eetstoornis. Loop jij tijdens het thuiszitten door corona tegen nieuwe uitdagingen aan? We willen je hier graag bij helpen en organiseren daarom een speciale webinar aanstaande donderdag 19 maart van 15.30 – 16.30 uur. Tijdens de webinar kan je al je vragen stellen via de chat aan onze Ervaringswerker Asli. Zij zal dan direct je vragen beantwoorden. Asli is zelf hersteld van een eetstoornis en werkt nu als Ervaringswerker en Trainer bij Human Concern. Deze webinar is er voor iedereen met eetstoornis, of je nu anorexia, boulimia, Binge Eating Disorder of iets daar tussenin hebt.

 

Deelnemen aan de webinar

Klik iets voor 15.30 uur op deze link en je kan gemakkelijk deelnemen aan de webinar via je browser. Heb je nog vragen over deelname aan de webinar? Neem dan contact met ons op via communicatie@humanconcern.nl.

 

Webinar gemist?

Heb je deze webinar gemist of wil je graag andere webinars bijwonen? Bekijk hier het schema met alle webinars die we de komende tijd organiseren.

Close Menu