Skip to main content
search

Ben je benieuwd naar Human Concern en de behandelingen voor eetstoornissen die wij bieden? Zou je graag bij ons in behandeling willen, maar heb je nog vragen en/of twijfels of een behandeling passend is voor jou? Ben je partner/ouder/vriend(in) van iemand met een (mogelijke) eetstoornis en ben je benieuwd naar de manier waarop wij naastbetrokkenen betrekken tijdens de behandeling? Meld je dan aan voor onze webinar en kom meer te weten over de kracht van onze Ervaringsprofessionals® en onze unieke behandelvisie waarbij de focus ligt op zowel de problemen achter de eetstoornis als op de symptomen van de eetstoornis. 

Tijdens de webinar van Human Concern krijg je antwoord op al jouw vragen

Op woensdag 18 september, van 16:00 uur tot 17:00 uur organiseren wij een webinar waarin onze Ervaringsprofessional® Irene Groters vertelt over de behandelmogelijkheden van alle soorten eetstoornissen zoals anorexia, boulimia, eetbuistoornis (BED) en NAO (OSFED) bij Human Concern: over onze ambulante behandelingen op onze vijf (binnenkort zes) verschillende locaties in Nederland en onze kort-klinische boost-behandeling Be-LeeF! in Portugal. Het wordt een interactieve sessie waarbij je al je vragen kunt stellen via de chat, onze Ervaringsprofessional® Irene geeft direct antwoord. Op 18 september krijg je een link toegestuurd waarmee je kan deelnemen aan de webinar. Meld je snel aan!

Ik wil me aanmelden voor de webinar.

Human Concern opent nieuwe locatie in Nijmegen

Binnenkort zal onze nieuwe behandellocatie in het centrum van Nijmegen openen, waardoor wij nog meer mensen met alle soorten eetstoornissen zoals anorexia, boulimia, eetbuistoornis (BED) en NAO (OSFED) kunnen behandelen. Je kunt je al aanmelden voor een behandeling op onze nieuwe locatie. Jouw behandeling zal op korte termijn starten op één van onze andere locaties. Vanaf 4 november 2019 zal je behandeling op locatie Nijmegen plaatsvinden.

Belangrijke mededeling voor deelnemers

Indien je een Hotmailaccount hebt kan het zijn dat onze email voor deelname in je spam terecht komt. Heb je geen email ontvangen? Controleer je spamfilter om er zeker van te zijn dat je aan de webinar kan deelnemen.

Leave a Reply

Close Menu